Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm össze akar költözni, én meg még nem. Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve hogy járunk, ő viszont már 1-2 hónap múlva szeretne velem közös albérletbe menni, már elkezdett spórolni is rá. Szerintem egy teljesen felesleges dolog, és csak pénzkidobás az a +60-70 ezer forint havonta.
Csak én vagyok még ilyen maradi, vagy manapság ez már így megy hogy pár hónap után összeköltözés? Mindketten a 20-as éveink elején járunk, ő 4 évvel idősebb.
2015. jan. 11. 01:50
11/40 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, de csupán ez az egyetlen indoka szerintem, nagyon szeretem nem akarom elhagyni.
2015. jan. 11. 02:13
12/40 anonim válasza:
Közöld vele így ezt az egészet, meg kell hogy értse.Amúgy én se költöznék össze ennyike idő után
13/40 anonim válasza:
Tömegközlekedés? Attól is függ, hogy hol akartok albérletet. Célszerűbb lenne albérlethez munkát találni. Szerintem nem korai, bár én akkor jövök össze valakivel ha vele is akarok maradni.
14/40 A kérdező kommentje:
Tömegközlekedést nem tudom igénybe venni, személyes okok miatt. Ne firtassuk.
Autómtól egyébként sem válnék meg, számomra fontos személy segített sokat hogy megtudjam venni.
Munkánk van, csak nem valami sokat fizet.
2015. jan. 11. 02:25
15/40 anonim válasza:
Azért kéne jobban fizető és olcsó albérlet.
16/40 anonim válasza:
Istenem, mintha csak az én barátomat hallanám! Minden kifogást előhoz, csakhogy ne költözzön össze velem! Én nyáron akarok vele összeköltözni, akkor én már 23 éves leszek, Ő meg 24, de elmondása szerint Ő még nem áll készen rá ennyi idősen és gyerek. Azért fél év tényleg még kevés idő, de 2,5 már több és szerintem a mi kapcsolatunk már megérett erre, de ugyanezeket hozta fel a barátom, pedig tökre kijönnénk, csak egy betoji, kényelmes, anyuci pici fia :D Én 1 éve várok a megváltásra, de ő még vagy 2-3 évig halogatni szeretné, gondolom majd 30 évesen benyögné, hogy na most talán... nyilván azért Te kicsit felelősségteljesebb vagy és össze fogsz vele költözni! Mondd meg neki, hogyha együtt maradtok még fél évet, akkor minden visszatartás nélkül fejest ugrasz az összeköltözésbe! Pénzetek lesz rá, addigra 5 albérletre is összespóroltok, hol itt a hiba? Ne ess Te is abba a hibába, hogy anyuci pici fia akarsz maradni és soha nem akarsz elköltözni otthonról meg húzod, halogatod a dolgot majd még pár év múlva is! :) Ha pedig nem állsz készen egy komolya kapcsolatra, akkor inkább engedd el a lányt, mert Ő már azért tervezgetni akar és egy komoly társat akar és nem egy bizonytalant, aki nem tudja, hogy fiú-e vagy lány! Úgyhogy fél év múlva hajrázzál! :D
17/40 anonim válasza:
Meg mi az, hogy 100 ezres fizetésből mindent magadra akarsz költeni? Ne mondd már nekem, hogy 80 E Ftból soha, egy fityinget sem raktál félre! Mert ha igen, akkor az nagy balgaságra, önzőségre vall! Azt teszel a pénzeddel, amit akarsz, de gondolni kell a jövőre is és gondolom Te eddig azért is nem tettél félre, mert csak és kizárólag egyedül voltál és nem gondolkoztál el, hogy lehet jön egy nagy gubanc és be kell segítened több pénzzel anyukádéknak vagy éppenséggel lesz valami nagyobb probléma, ami sok pénzt elvisz, erre nem gondoltál? Szerintem Te csak félted a függetlenségedet kissé és félsz belecsapni egy komolyabb dologba. Kicsit pénzügyileg meggondolatlan vagy és nem előrelátó... azért ezen még kicsit kellene csiszolni. Ugyanis ebben a párkapcsolatban nem csak te vagy, hanem a barátnőd is és ha vele akarsz élni, akkor igenis nem sajnálod rá az utolsó filléredet sem arra, hogy együtt legyetek! Persze ha nem lenne rá elég pénzetek, akkor más lenne a véleményem, de a leírásod alapján lenne, plusz ha kevesled a pénzt, miért nem keresel jobb állást? Tudom, kifogások, nagyon nehéz, meg hónapokig tart meg így, úgy sajnáltatom magam... nem kell, keresni kell és kész! Vagy ha helyben nem megy, akkor el kell költözni oda, ahol van jobban fizető állás és nem lesz több nyígás! :D Probléma megoldva :D
18/40 anonim válasza:
utolsó te hivatalból vagy ilyen h#lye vagy fogják közbe a kezedet? :D
19/40 anonim válasza:
18#: Te is anyuci pici fia vagy, ugye? :D
20/40 anonim válasza:
nem, én tudok gondolkodni. de majdnem :D
ész nélkül nehéz lehet mondjuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!