Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm össze akar költözni, én meg még nem. Mitévő legyek?
Lassan fél éve hogy járunk, ő viszont már 1-2 hónap múlva szeretne velem közös albérletbe menni, már elkezdett spórolni is rá. Szerintem egy teljesen felesleges dolog, és csak pénzkidobás az a +60-70 ezer forint havonta.
Csak én vagyok még ilyen maradi, vagy manapság ez már így megy hogy pár hónap után összeköltözés? Mindketten a 20-as éveink elején járunk, ő 4 évvel idősebb.
2. kerdesem van, melyeket csupan a jozan esz vezerel
1. Miert kell alberletbe koltozeshez sporolni? A lakbert havi szinten kell fizetni, ha nem telik ra minden honapban, akkor eleve semmi ertelme koltozni. Akkor meg mire kell sporolni? Talan a butort is le akarja cserelni???
2. Hogy tud penzkidobas lenni az, hogy 2 alberlet helyett 1-et fizettek?
Kerdezem ezt ugy, hogy en 19 evesen koltoztem ossze az exemmel, es tobb mint 18 honapig egyutt is eltunt (es evekig jartunk). Tehat van azert tapasztalatom a dologban.
21/F
Pénzkidobás :D azért ezt ne mondd így a barátnődnek, mert kiakad. És akkor mindig a szülőkkel fogtok élni, mert elköltözni pénzkidobás?
Ne érts félre, szerintem is korai kissé, de nem a pénzkidobást nevezném meg fő problémának..
Nem-nem persze. Én a legfőbb problémának azt érzem hogy még nem vagyunk együtt egy fél éve sem, de már közösem éljünk. Ehhez jön hozzá a sok kiadás még.
Nekem nem ér ennyit az, hogy hangosabban nyöghessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!