Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó pontnak számít ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pontnak számít ha már diákként keresek havi 100 ezer körül?

Figyelt kérdés

Nálatok jó pontnak számít ha valaki már fiatalon elkezd dolgozni és mondjuk nettó 100 körül keres már részmunkaidős állásban?

Lányok, nálatok jó pont ha a fiú dolgozik?

Fiúk, mi a véleményetek egy önálló független fiatal lányról?

Különlegesnek számít 20 évesen ennyit keresni?

Köszi a válaszokat :)

2015. jan. 10. 17:34
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nem, az egyik szakom T-karos, ahol egyáltalán nem járok órákra. :) Előadásokra nem szoktam járni, gyakorlati órám meg csak 3-4 van egy héten és mindet reggelre pakoltam hogy délután tudjak dolgozni. Nekem is 24 óra az elvárt, de 30-akat szoktam.
2015. jan. 12. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!