Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pontnak számít ha már diákként keresek havi 100 ezer körül?
Nálatok jó pontnak számít ha valaki már fiatalon elkezd dolgozni és mondjuk nettó 100 körül keres már részmunkaidős állásban?
Lányok, nálatok jó pont ha a fiú dolgozik?
Fiúk, mi a véleményetek egy önálló független fiatal lányról?
Különlegesnek számít 20 évesen ennyit keresni?
Köszi a válaszokat :)
attól függ, mert pl. ku*váslkodásból annyira nem menő...
de önmagában jó dolog
Részmunkaidős állással havi 100-at. Hol dolgozol?
Örülnék, ha diplomával, teljes állásért nem 60 000-rel akarnák kiszúrni a szemem.
Gratulálok :)
Az egy jó pont, hogy így el tudtad kezdeni az életedet.
Két szakot csinálok egyetemen amiből az egyik informatika. Informatikai szférában kaptam állást és 80 ezer körül keresek + 30 ezer a tanulmányi ösztöndíjam. Szerintem ez egy egyedülálló diáknak több mint elég. Nem tudom mit gondolnak azok, akik keveslik mikor a magyar átlagfizetés is kb. ekörül van vagy lejjebb és ott teljes állású felnőttekről beszélünk. Szerencsére élvezem a szüleim támogatását de szeretnék függetlenedni... :)
Nem pénzzel akarok senkit sem megfogni a lényegi vonulat az volt hogy dolgozik a másik fél. Számomra ez plusz pont, mert látom hogy a másik már korán elkezd gondolkodni és próbál kezdeni valamit az életével.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!