Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány legyen házias? Srácok mennyire számít jó pontnak?
Ki az aki nem örül ennek? :D Nálam speciel elég nagy pluszpont.
21/F
A férjem örül neki. Főleg annak, hogy az anyjával ellentétben én tudok palacsintát sütni:D
Amúgy szívesebben főzök mint takarítok. Persze, amit meg kell csinálni azt meg kell:)
27/N
Szerintem nem csak jó pont, de alap is, legalábbis anno azt mondták, ha egy lány nem tudott, nem volt házias, h az anyja nem tanította meg s lenézték. Bár azt nem értettem, h mért jöttek ezzel szerintem nem minden esetben tehet az anya erről, főleg, ha az illetőnek nem is volt, v. korán elvesztette, v. olyan volt munkája..
Ismerek olyan lányt, akinek hamar kellett felnőnie, szereti, de nemigen volt gyerekkora.
Amúgy azt vettem észre, h sok lánynak ez nem gond szívesen van a konyhában, persze vannak itt is kivételek, de hol v. miben nincsenek.
Én szeretek, de parancsra nem megy, mint bármi az életben, szeretem, ha rend és tisztaság van körülöttem.
(N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!