Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy év alatt egyszer sem mondta, hogy szeret. Tényleg nem jelent ez semmit a férfiaknál?
Amikor rákérdeztem, ő volt felháborodva, hogy hogy kérdezhetek ilyen hülyeséget :(
Meg hogy ne is várjam, hogy ő ezt így mondogassa. Ha nem érzem enélkül, vessek magamra kb.
Jó, nem ilyen stílusban adta elő, de ez volt a lényeg. Nekem viszont hiányzik...
most bocsánat a kérdezőtől, h itt kérdezem Ms. Rideg kisasszonyt, de úgy mi értelme a párkapcsolatnak, vagy mivel másabb, mintha egy barátoddal, esetleg egy szexpartnerrel megnézel egy filmet, tudod azzal is élvezni az életet, meg minden hasonlót. De lelkitárs hogy legyen, ha kb. semmi érzelem nincs benned? Vagy csak én érzem, h ehhez kellene vmennyi?
S nem is kell napi 25x elmondani, h szereted a párod, mert az még sztem rosszabb majdnem, mintha egyszer se mondanád, de néha jól eshet a másiknak, amivel boldogságot csalhatsz az arcára, s sztem erről szól egy kapcsolat, h boldoggá próbálják tenni a párjukat az emberek, s nem csak a szexszel, hanem sok figyelemmel, kedvességgel, meg minden jóval, ami igazán nem kerül pénzbe. Vannak persze olyan lányok, akiknek az nem elég, h együtt lehet a párjukkal Pesten, ha nem mennek Állatkertbe, vagy vmi jó kis pénzes helyre, amire jól felvághatnak majd később, akkor már minden sz*r, de sztem egy tv-nézés, vagy semmittevés is lehet jó, ha azzal vagy, akit szeretsz.
Egy laikus világnézete
"esetleg egy szexpartnerrel megnézel egy filmet, tudod azzal is élvezni az életet, meg minden hasonlót. De lelkitárs hogy legyen, ha kb. semmi érzelem nincs benned? Vagy csak én érzem, h ehhez kellene vmennyi? "
Szexpartnerrel nem programozunk, csak szexelünk, ezért szexkapcsolat és nem párkapcsolat. Van bennem érzelem, de leginkább a ragaszkodás egy idő után kialakul, nem véletlenül tudok együtt lenni valakivel akár 3 évig is, mint már kiderült. Ez érzelmek nélkül nem ment volna, de azért azt nem éreztem egyik eddigi páromnál se, hogy ne tudnám nélküle leélni az életem, vagy különösebben földhöz vágna a szakítás, stb. A kedveskedés meg olyan dolog, hogy van, aki igényli, van, aki nem. Én pl. szeretek sütni főzni, a legtöbben már ezzel beérik, mert azt hiszik, ezt csak nekik teszem... Én meg nem rontom el az örömüket azzal, hogy elmondjam, ha nincs pasim akivel rendszeresen járunk étterembe, akkor még többet főzök...
Amúgy igen, a TV-zés is lehet jó program, de nem minden nap. Én is megőrülnék, ha nem mennénk ide-oda, nem utaznánk, nem mennénk kiállításra, színházba, moziba, csak otthon lesnénk egymást mert mi oly' szerelmesek vagyunk, hogy nekünk ez is elég... És itt halkan jegyzem meg, hogy nem "vitetem" magam, mert szingliként is ugyanúgy eljárok programokra, utazok, mert egyedül is tudom ezeket finanszírozni.
Ja, ha én haverokkal filmezek, akkor meleg párkapcsolatról van szó? Miről szól egy szexkapcsolat, előveszi, beteszi, kiveszi, végez, fürdés, és mehetünk haza? Mert ilyen csajt csak fizetősben tudok sajna. :(
De így nem olyan rossz, h tőled akár fel is fordulhat melletted bárki, nem nagyon vág földhöz?
Megértem, h nem örülnél, ehhez olyan szerelmesnek kéne lenned, mint amilyen én voltam, én pont lesz**tam, h hol vagyok vele, csak vele legyek. Fordítva már nem nagyon éreztem ezt, lehet, h ő is olyan csaj volt, mint te.
Egyébként ezt hogy szoktad elmondani a randikon, h ilyen vagy? Mert legközelebb nekem is jelezhetné vki ezt, h vannak ilyen csajok, s akkor én is lazábbra veszem a kapcsolatot, ne én legyek a balfék, aki oda-meg vissza van a csajért, fordítva meg semmi.
Ezeket miből szúrja ki egy zöldfülű, mert ez engem tényleg érdekelne, nem akarom még egyszer megszívatni magam. Vagy pszichológiát tényleg olvasgatnom kéne?
Na, akkor szerintem az a legegyszerűbb, ha pontról pontra válaszolok neked.
"Ja, ha én haverokkal filmezek, akkor meleg párkapcsolatról van szó? Miről szól egy szexkapcsolat, előveszi, beteszi, kiveszi, végez, fürdés, és mehetünk haza? Mert ilyen csajt csak fizetősben tudok sajna. :("
Természetesen nem, a ti esetetekben barátságról van szó. Nekem is vannak barátnőim, férfi barátaim nincsenek, én ebben nem igazán hiszek, és nem is alakult úgy az életem, hogy férfiakkal baráti kapcsolatot alakítottam volna ki. A szexkapcsolat nálam arról szól, hogy amikor szexelni akarunk és ráérünk, megbeszéljük, melyikünk lakásán találkozunk. X átmegy Y-hoz, szexelünk, vagy nagy ritkán rendelünk előtte kaját, ha egyikünk épp éhes abban az időpontban, majd szex után fürdés, vagy tisztálkodás és megy mindenki haza, vagy a dolgára, ha esetleg még nap közben találkoztunk és nem este. Két szex között nem is keressük egymást, vagy nem beszélünk folyamatosan, nem érdeklődünk egymás napjáról, nincsenek randik, közös programok, csak szex, amit előtte kb. max. fél nappal egyeztetünk, hogy mikor és hol. De van, hogy csak egy órával előtte.
"De így nem olyan rossz, h tőled akár fel is fordulhat melletted bárki, nem nagyon vág földhöz?"
Nyilván, ha "felfordulna" valaki, megérintene, ahogy egy családtagom, vagy barátom esetében is, sőt még a nem feltétlenül közeli ismerősöknél. De depressziós nem lennék, élném tovább az életem, az idő pedig segítene a gyászt feldolgozni, ami egy természetes folyamat.
"Megértem, h nem örülnél, ehhez olyan szerelmesnek kéne lenned, mint amilyen én voltam, én pont lesz**tam, h hol vagyok vele, csak vele legyek. Fordítva már nem nagyon éreztem ezt, lehet, h ő is olyan csaj volt, mint te."
Lehetséges, egyre több hozzám hasonló hűvös lány/nő van. Van, aki alapvetően ilyen a személyiségjegyeiből adódóan, van, aki csalódások sorozata miatt zárkózik be. Az én barátnőim között is van mindkettőre példa. A legjobb barátnőm ugyanilyen, mint én, de van olyan barátnőm, akit sokan vertek át és aláztak meg, így megrendült a bizalma a férfiakban, képtelen nyitni már, persze biztos megtalálja majd a megfelelőt, ha begyógyultak a sebei.
"Egyébként ezt hogy szoktad elmondani a randikon, h ilyen vagy? Mert legközelebb nekem is jelezhetné vki ezt, h vannak ilyen csajok, s akkor én is lazábbra veszem a kapcsolatot, ne én legyek a balfék, aki oda-meg vissza van a csajért, fordítva meg semmi.
Ezeket miből szúrja ki egy zöldfülű, mert ez engem tényleg érdekelne, nem akarom még egyszer megszívatni magam. Vagy pszichológiát tényleg olvasgatnom kéne?"
Kiszúrni nem tudom, hogyan lehet, én kerek perec el szoktam ezt mondani, sosem titkolózom. Egyébként is levehető, hisz elég szarkasztikus nő vagyok, fekete humorral, szeretek csipkelődni, és sokkal jobban szeretem az ilyen jellegű beszélgetéseket, mint amikor csöpög a nyál a romantikától egy randin, és egymás minden porcikájáról úgy beszélünk, mint a szerelmesek a leányregényekben. Ha valaki ezt elkezdi, akkor le szoktam állítani, és megmondom, hogy ezt ne. Illetve amikor arról beszélünk, hogy kinek mik a céljai, milyen kapcsolatot képzel el, akkor is el szoktam mondani, hogy mit szeretnék, és mi az, amitől elmenekülök. Hogy velem nem érdemes előre tervezni, eljegyezni, esküvőn ábrándozni, meg nagy családon, stb., mert nem ilyen nő vagyok. Egyébként ez általában pozitív a férfiaknak, mert sok nő elmondásuk szerint már az első randin felvázolja, hogy 3 éven belül családot akar, ha törik, ha szakad. Ennek ellenére mostanában csak olyanokkal sodort össze az élet, akikkel így indult a kapcsolat, ők is lazának tűntek, aztán később átváltottak romantikus hősökké, akik azt hitték, én is megváltoztam, és mostmár akkor gondolkodhatunk a gyerekeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!