Barátom féltékeny a babánkra? Férfiaknál ez gyakori?
3 hónapos a fiunk, eleinte örült neki, még gügyögött is, de egyre inkább úgy érzem, hogy neki ez teher és azt akarja, hogy megint ketten legyünk. Nem hanyagoltam el őt sem, ismét rendesen beállt a szexuális életünk, kedveskedem neki, de valamiért még többet akar. Teljesen furcsán viselkedik, mikor mondjuk teszem tisztába, vagy fürdetem a babát, akkor mondja, hogy siessek és kb úgy jön oda, mint egy macska, hízeleg, bújik. És sokkal többet akar szexuális téren is, képes lenne egy nap háromszor. De ezt egyrészt még nem kívánom, másrészt nincs rá idő. Nem tudom, miért viselkedik így, de sosem volt ilyen és aggódom, hogy a baba számára egy felesleges dolog és féltékeny rá. Mit tehetnék, hogy kezeljem?
23/L
Szerintem is lehet féltékeny.
Igen, van, hogy előfordul ez férfiaknál. Kellemetlen, de figyeld meg: itt a GYK-n azt várja el majd a legtöbb hozzászóló, hogy te oldd meg a problémát, esetleg azon lamentálnak, hogy túl sok időt fordítasz a gyerekre.
Fordított esetben, azaz ha te lennél féltékeny, minden lennél, csak úri kisasszony nem.
Csak akkor féltékeny, ha CSAK a gyerekkel törődsz egész nap! Nem kell egy baba mellett a nap 24 órájában ott lenni! Hagyni kell őt egyedül is. A férjjel pedig beszélgetni is kell a napi eseményekről, a gondjairól.
Sokan ma ezt elfelejtik.
én is azt javaslom h beszéld meg vele h ez így nem teljesen okés
értesd meg vele h ha ö is akarta agyereket akkor most miért viselkedik így és h ha segít neked akkor több időd jut rá is meg a páros életre :-)
viszont ne bánj vele gyerekként azt nem szeretik a pasik !
1-1x kezdeményezd te is a szexet az összebujtás
Harmadik válaszoló vagyok.
Kellemesen csalódtam az idáig született válaszokban, de tényleg. :)
Volt két kérdés, szinte majdnem egymás után, ahol az egyik hasonló problémával küzdött, mint a jelen kérdés felvetője. A másiknál pedig az anyuka érezte elhanyagoltnak magát a baba mellett valamiért, és nagyon le lett tolva a válaszadók részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!