Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy év alatt egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy év alatt egyszer sem mondta, hogy szeret. Tényleg nem jelent ez semmit a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Amikor rákérdeztem, ő volt felháborodva, hogy hogy kérdezhetek ilyen hülyeséget :(

Meg hogy ne is várjam, hogy ő ezt így mondogassa. Ha nem érzem enélkül, vessek magamra kb.

Jó, nem ilyen stílusban adta elő, de ez volt a lényeg. Nekem viszont hiányzik...

2015. jan. 7. 12:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Érezteti. Csak azt nem érti, hogy nekem jó lett volna hallanom is. Főleg amiatt, hogy meg akartam várni, hogy ő mondja ki először, de már hova várjak...
2015. jan. 7. 12:27
 12/29 anonim ***** válasza:
44%
Addig örülj amig nem mondja. Egy férfi akkor mond ilyen szeretlek bullshitot ha titkol vmit el akarja altatni az ébersédeget. F
2015. jan. 7. 12:31
 13/29 anonim ***** válasza:

Emberek, nem arról van szó, hogy ritkán mondja, hanem hogy EGYÁLTALÁN NEM, és egy év alatt azért ez már gáz. Oké, hogy érezteti, ez szép és jó, de mibe telik egy szót kinyögnie, ha a másikat ezzel boldoggá teheti? Szerintem higgadtan magyarázd el neki, hogy tudod és érzed, hogy szeret, de jólesne, ha hallanád is néha.

Én még édesanyámnak is meg szoktam mondani időnként, hogy szeretem... valóban nem jó az sem, ha elcsépeltté válik, de néha nagyon is jól tud esni. Az én párom is ritkán mondja, de legalább mondja... (amellett, hogy persze érezteti is.)

2015. jan. 7. 13:26
 14/29 anonim ***** válasza:
De, csak neked történetesen egy tapló abarátod. Ennyi a sztori, nem kell túlbonyolítani meg általánosítani.
2015. jan. 7. 15:18
 15/29 anonim ***** válasza:
Változó, ki mennyire szereti ezt mondani, vagy ki mennyire érzi át egyáltalán. Én nőként nem igazán szoktam mondogatni, nem vagyok ez a típus, különösebben nem is szoktam mondjuk szerelmes lenni, így meg pláne nem mondom úton-útfélen. De az utóbbi időben az összes férfi, akivel kapcsolatban voltam, ezzel zaklatott. Ők már 1-2 hónap után elmondták, mennyire szeretnek engem, és én vagyok életük párja, meg feleségül fognak egyszer venni, és mennyire jó, hogy rámtaláltak, stb. Nos, le is léptem mindegyiktől hamar... Eddig hosszú kapcsolatom 2 volt, egy másfél és egy 3 éves, egyikük sem mondogatta, pedig ezek még nagyon fiatalon voltak, amikor a tinik/fiatal felnőttek különösen szeretik világgá kürtölni az érzelmeiket, kiposztolni FB-ra, stb. Én nem szeretem se érezni, se hallani ezt az eltúlzott rajongást, mivel én nem vagyok ilyen típus, így nem tartom őszintének, bár lehet, az ő részükről az, az enyémről sosem lenne. Szóval remélem találok a közeljövőben olyan pasit, akivel nem ez öli majd meg a kapcsolatot, hogy elriaszt a túlzott imádatával.
2015. jan. 7. 17:18
 16/29 anonim ***** válasza:

13-as válasz sztem is így igaz.

15-ös: tényleg hülyeség ez az egész, gyere dugjunk egy nagyot, nem kell itt s**rakodni az érzésekkel, mi vagyunk mi, emberek, h érezzünk bármit is?? Dehogyis, mi állatok vagyunk, ki akar emberként meghalni, egy jó dugásban akar meghalni mindenki.

2015. jan. 7. 19:37
 17/29 anonim ***** válasza:
Így van ,minek itt problémázni egy kis dugáson.
2015. jan. 7. 19:59
 18/29 anonim ***** válasza:

Próbálkozz a hasonlóan racionális emberek közt.

De próbáld nem összetörni az érzékenyebb lelkületűek szívét...

2015. jan. 7. 20:19
 19/29 anonim ***** válasza:

16: senki nem mondta, hogy minimális érzelmeim sincsenek, és ne vágynék párkapcsolatra. De amikor már 1 hónap után valaki arról beszél, hogy mi majd együtt halunk meg, az kiakaszt. És nem is szeretem, ha körülugrálnak, velem jól járnak a pasik, nem kell virág, csoki, gyémántgyűrű, csak legyünk együtt, élvezzük az életet, fedezzünk fel együtt új dolgokat, legyünk egymás lelkitársai és jó barátai, mindemellett természetesen szexeljünk sokat. Ez többet ér számomra annál, minthogy naponta 25x halljam, hogy engem szeretnek, és imádnak.

18: Én mindig tiszta lapokkal játszom, az ismerkedés fázisban elmondom, milyen vagyok. Beszélek magamról, a személyiségi jegyeimről, őszintén. Elmondom, milyen kapcsolatra vágyom, és mi az, amit én tudok adni. Ezután jön az, hogy beállítják magukat a férfiak olyannak, amivel én passzolhatok esetleg. Aztán szép lassan kiderül, hogy ez mese habbal, ők elárasztanak a szeretettel és ezt kölcsönösen is elvárnák, aztán kérdezgetik, hogy na ugye, hogy mi leszünk egymás élete szerelme, mostmár én is látom biztos. Nos, nem... Én nem látom ezt, ilyenkor szokott jönni az érzelmi eltávolodás, majd a szakítás. Volt már, akinek tényleg tört a szíve, de azért nem jellemző, ezért is gondolom, hogy őszintétlen az a rajongás és ez az eltúlzott szeretetáradat ami manapság a férfiak szerint természetes és kölcsönösen elvárható egy friss kapcsolatban.

2015. jan. 7. 21:08
 20/29 anonim ***** válasza:
pedig nagyon azt lehet érezni, h olyan rideg vagy, mint állat.
2015. jan. 7. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!