Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy év alatt egyszer sem mondta, hogy szeret. Tényleg nem jelent ez semmit a férfiaknál?
Amikor rákérdeztem, ő volt felháborodva, hogy hogy kérdezhetek ilyen hülyeséget :(
Meg hogy ne is várjam, hogy ő ezt így mondogassa. Ha nem érzem enélkül, vessek magamra kb.
Jó, nem ilyen stílusban adta elő, de ez volt a lényeg. Nekem viszont hiányzik...
Emberek, nem arról van szó, hogy ritkán mondja, hanem hogy EGYÁLTALÁN NEM, és egy év alatt azért ez már gáz. Oké, hogy érezteti, ez szép és jó, de mibe telik egy szót kinyögnie, ha a másikat ezzel boldoggá teheti? Szerintem higgadtan magyarázd el neki, hogy tudod és érzed, hogy szeret, de jólesne, ha hallanád is néha.
Én még édesanyámnak is meg szoktam mondani időnként, hogy szeretem... valóban nem jó az sem, ha elcsépeltté válik, de néha nagyon is jól tud esni. Az én párom is ritkán mondja, de legalább mondja... (amellett, hogy persze érezteti is.)
13-as válasz sztem is így igaz.
15-ös: tényleg hülyeség ez az egész, gyere dugjunk egy nagyot, nem kell itt s**rakodni az érzésekkel, mi vagyunk mi, emberek, h érezzünk bármit is?? Dehogyis, mi állatok vagyunk, ki akar emberként meghalni, egy jó dugásban akar meghalni mindenki.
Próbálkozz a hasonlóan racionális emberek közt.
De próbáld nem összetörni az érzékenyebb lelkületűek szívét...
16: senki nem mondta, hogy minimális érzelmeim sincsenek, és ne vágynék párkapcsolatra. De amikor már 1 hónap után valaki arról beszél, hogy mi majd együtt halunk meg, az kiakaszt. És nem is szeretem, ha körülugrálnak, velem jól járnak a pasik, nem kell virág, csoki, gyémántgyűrű, csak legyünk együtt, élvezzük az életet, fedezzünk fel együtt új dolgokat, legyünk egymás lelkitársai és jó barátai, mindemellett természetesen szexeljünk sokat. Ez többet ér számomra annál, minthogy naponta 25x halljam, hogy engem szeretnek, és imádnak.
18: Én mindig tiszta lapokkal játszom, az ismerkedés fázisban elmondom, milyen vagyok. Beszélek magamról, a személyiségi jegyeimről, őszintén. Elmondom, milyen kapcsolatra vágyom, és mi az, amit én tudok adni. Ezután jön az, hogy beállítják magukat a férfiak olyannak, amivel én passzolhatok esetleg. Aztán szép lassan kiderül, hogy ez mese habbal, ők elárasztanak a szeretettel és ezt kölcsönösen is elvárnák, aztán kérdezgetik, hogy na ugye, hogy mi leszünk egymás élete szerelme, mostmár én is látom biztos. Nos, nem... Én nem látom ezt, ilyenkor szokott jönni az érzelmi eltávolodás, majd a szakítás. Volt már, akinek tényleg tört a szíve, de azért nem jellemző, ezért is gondolom, hogy őszintétlen az a rajongás és ez az eltúlzott szeretetáradat ami manapság a férfiak szerint természetes és kölcsönösen elvárható egy friss kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!