Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy év alatt egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy év alatt egyszer sem mondta, hogy szeret. Tényleg nem jelent ez semmit a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Amikor rákérdeztem, ő volt felháborodva, hogy hogy kérdezhetek ilyen hülyeséget :(

Meg hogy ne is várjam, hogy ő ezt így mondogassa. Ha nem érzem enélkül, vessek magamra kb.

Jó, nem ilyen stílusban adta elő, de ez volt a lényeg. Nekem viszont hiányzik...

2015. jan. 7. 12:13
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Nálunk fordítva: a párom folyton mondta, nekem pedig kellemetlen volt hallgatni, így lekorlátoztam, hogy napi 2x mondhatja csak.

Kinek milyen a lelki beállítottsága, gondolkodása erről.

2015. jan. 7. 12:15
 2/29 anonim ***** válasza:
Ez így tényleg nem jó, ha kierőszakolják. Viszont neki már mondania kellett volna. Viszont az is lehet, hogy csak fél kitárulkozni.
2015. jan. 7. 12:16
 3/29 anonim ***** válasza:
Szerintem aki nem akarja hallani azt nem is kell szeretni, ilyen egyszerű.
2015. jan. 7. 12:17
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se mondták soha - aztán mint kiderült azért mert tényleg nem!
2015. jan. 7. 12:20
 5/29 anonim ***** válasza:

Keressetek mindketten olyat, aki megfelel. Van olyan, aki nem szokta mondani, de erezteti. Van olyan, akinek nem kell mondani. O keressen olyat, te pedig talalj valakit, aki mondja es erezteti is.

Mert nem hiszem, h csak az a baj, h nem mondja, hanem, h nem is erzed. Az viszont mar gond.

2015. jan. 7. 12:21
 6/29 A kérdező kommentje:
Hűha, biztató :D
 7/29 anonim ***** válasza:
Az én párom sem mondta sokszor, mindig csak én, a válasz meg az volt rá,h az jó.. aztán én sem mondtam és 1-2 hét után már hiányzott neki és azóta ő mondja többet :)
 8/29 anonim ***** válasza:

A tettek számítanak!

De azért, éreztetni kell a másikkal, hogy mit érzünk iránta!

2015. jan. 7. 12:24
 9/29 anonim ***** válasza:

És tettei vannak, amikből érzed, hogy fontos vagy neki?

Nem akarok általánosítani,de ha nem mondja szavakkal,akkor valahogy csak érezteti veled.Vagy nem?

Sokan sajnos nem beszélnek az érzéseikről..neked kell tudnod,mennyire vagytok közel egymáshoz, mennyi időt töltötök együtt stb

2015. jan. 7. 12:25
 10/29 anonim ***** válasza:
Mi mindig is nagyon ritkán mondtuk egymásnak, de ez nem baj, annál nagyobb értéke van, annak, ha mondjuk. Nem szimpatikus amikor valaki köszönéssé degradálja, ez egy fontos szó, ha sokat mondjuk elkopik...8 éve vagyunk együtt, bátran mondhatom, h a tetteknek nagyobb értéke van a szavaknál...
2015. jan. 7. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!