Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem kívánom, nem szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem kívánom, nem szeretem, vagy mi?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú leszek, előre bocs.

Szóval, olyan problémám van, hogy van egy párom 4 éve. Ez alatt egyszer szétmentünk, mert ő megcsalt. Járt egy másikkal, majd újra összejöttünk. (Össz vissz talán 4 hónap volt külön). Na mind1, nem is ez a lényeg. Nagyon jól ment mindent, újra elkezdtem bízni benne, szerettem, Ő is szeretett. De kb olyan fél éve rákattant egy ilyen idióta szerep játékra, World of warcraft, vagy mi, és egyszerűen nem foglalkozik velem. Na már most ezt tűrtem egy darabig, de mikor azt látom, hogy elmegyek hozzá, és fel sem áll a székből akkor elpattan valami és legszívesebben kiverném a gép elől :D Alig látom, 2 hétbe egyszer ha eljön, pedig 2 utcára lakik tőlem. Haza jön a munkából, egyből játszik, hajnalig. Nem is szeretkezünk, semmi. A barátai már mind lesz@rják, mert velük sem foglalkozik. Nem megy sehova, csak ül a gép előtt. Kitalál minden sz@rt, csak, hogy ne kelljen felállni. Rárakta az én gépemre is, és ha itt van, (ha néha eljön) itt is csak játszik. Elegem lett, és már belefáradtam ebbe. Neki nem jó egy munka hely sem, mert nem rugalmas a munkaidő, és nem lehet bent játszani. Kirúgták mindenhonnan, vagy felmondott, vagy Ő tudja. Most meg nekem is csinálja a gondot, érzelmi válságba sodort. Nem is tudom, hogy szeretem-e. Vagy úgy is mondhatom, hogy tudom, hogy nem szeretem? Nem, igazából nem tudom, csak azt, hogy ennek nincs így semmi értelme, semmi jövője. 23 évesen az embernek már lehetne egy kis felelősség érzete. Ennyi idő után, már úgy érzem nem is akarom látni, )nem láttam már vagy 2 hete). Tönkre tett mindent, a szerelmünket, a baráti kapcsolatait, nincs senkije, csak az a sok h*lye, akik ilyen degeneráltak mint ő. Már nem is kívánom őt, nem vágyom rá "úgy". Ha néha itt van csak azt akarom, hogy hagyjon már békén, de ez a düh miatt van. Annyira dühít, hogy ilyen lett.

Valami ötlet, mit tegyek, hogy megváltozzon, és hogy újra szeressem őt, mert most 80-20 arányban arra hajlok, hogy szakítok velem de nem akarok eldobni 4 évet :(

Segítsetek 18/L

2010. febr. 5. 01:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az a retek Wow tehet mindenről .. dobd ki a gépet az ablakon!!!
2010. febr. 5. 08:45
 12/13 anonim ***** válasza:
A wow nem tehet semmiről, nem láncol magához senkit, pár ember láncolja magát a wow-hoz. Nagy különbség. Szerintem is dobd, mert nem fog változni semmi. Én nem démonizálom a szerepjátékokat, mert én is játszottam sőt játszom mai napig is. De már csak hobbiból, amikor kedvem tartja. Tapasztalatból mondom, te ebből nem fogod kihozni. Vagy egy új szerelem, vagy ha magától rádöbben hogy valami nem stimmel.
2010. febr. 5. 10:38
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :) Ahogy így elnézem a válaszokat, akkor ez olyan mint pl a drog vagy a cigi, az alkohol. Tehát akkor Ő függő?? És akkor gondolom van valami kezelés vagy valami? MErt ez akkor betegség, nem?
2010. febr. 5. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!