Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem kívánom, nem szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem kívánom, nem szeretem, vagy mi?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú leszek, előre bocs.

Szóval, olyan problémám van, hogy van egy párom 4 éve. Ez alatt egyszer szétmentünk, mert ő megcsalt. Járt egy másikkal, majd újra összejöttünk. (Össz vissz talán 4 hónap volt külön). Na mind1, nem is ez a lényeg. Nagyon jól ment mindent, újra elkezdtem bízni benne, szerettem, Ő is szeretett. De kb olyan fél éve rákattant egy ilyen idióta szerep játékra, World of warcraft, vagy mi, és egyszerűen nem foglalkozik velem. Na már most ezt tűrtem egy darabig, de mikor azt látom, hogy elmegyek hozzá, és fel sem áll a székből akkor elpattan valami és legszívesebben kiverném a gép elől :D Alig látom, 2 hétbe egyszer ha eljön, pedig 2 utcára lakik tőlem. Haza jön a munkából, egyből játszik, hajnalig. Nem is szeretkezünk, semmi. A barátai már mind lesz@rják, mert velük sem foglalkozik. Nem megy sehova, csak ül a gép előtt. Kitalál minden sz@rt, csak, hogy ne kelljen felállni. Rárakta az én gépemre is, és ha itt van, (ha néha eljön) itt is csak játszik. Elegem lett, és már belefáradtam ebbe. Neki nem jó egy munka hely sem, mert nem rugalmas a munkaidő, és nem lehet bent játszani. Kirúgták mindenhonnan, vagy felmondott, vagy Ő tudja. Most meg nekem is csinálja a gondot, érzelmi válságba sodort. Nem is tudom, hogy szeretem-e. Vagy úgy is mondhatom, hogy tudom, hogy nem szeretem? Nem, igazából nem tudom, csak azt, hogy ennek nincs így semmi értelme, semmi jövője. 23 évesen az embernek már lehetne egy kis felelősség érzete. Ennyi idő után, már úgy érzem nem is akarom látni, )nem láttam már vagy 2 hete). Tönkre tett mindent, a szerelmünket, a baráti kapcsolatait, nincs senkije, csak az a sok h*lye, akik ilyen degeneráltak mint ő. Már nem is kívánom őt, nem vágyom rá "úgy". Ha néha itt van csak azt akarom, hogy hagyjon már békén, de ez a düh miatt van. Annyira dühít, hogy ilyen lett.

Valami ötlet, mit tegyek, hogy megváltozzon, és hogy újra szeressem őt, mert most 80-20 arányban arra hajlok, hogy szakítok velem de nem akarok eldobni 4 évet :(

Segítsetek 18/L

2010. febr. 5. 01:04
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Igazából a cím nem éppen passzol, kihagytam, hogy örlődök már hónapok óta, hogy mi legyen, a szex se jó már, nem tudom elengedni magam, nincs kedvem, nagyon mérges vagyok.
2010. febr. 5. 01:12
 2/13 anonim ***** válasza:
dobd...nem fog leállni a WoW-ról arról nem lehet..sok kockab*zi (énis az voltam de leszoktam)vége a kapcsolatotoknak szerintem...nagyon sajnálom :/
2010. febr. 5. 01:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Basszus. Ez már reménytelen, látszik h leszar téged, mindenkit. Örülj neki, hogy megszabadulsz egy ilyentől, ill. én tuti ezt tenném, ne raboljon el egy nappal se többet az életedből. Ha 4 év, hát 4 év, lehet találsz nemsokára egy olyan valakit, aki imádni fog, és minden percben látni akar majd, és örülni fogsz neki, hogy kiléptél ebből a "kapcsolatból". 23/L
2010. febr. 5. 01:44
 4/13 A kérdező kommentje:
:S Hát igen, erős késztetést érzek,hogy szakísak vele csak félek, hogy hiányozna. :S Olyan lüke vagyok :S
2010. febr. 5. 01:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet hiányozna 1-2 hétig, de láthatod, hogy mennyire nem számítasz neki, nem kell hogy feláldozd magad érte. Én lány vagyok, a 2. válaszoló, nemtom mi az a wow, nem is érdekel, de ha ennyire az élete részévé tud válni.. milyen ember lesz ő belőle?? szinte semmit sem ad már neked, se szex, se törődés, se kedvesség... egy percig nem maradnék vele.
2010. febr. 5. 01:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Egy jó nagy fenékbe rugás kellene, hogy elinduljak, csak annyi és meg tudnám tenni, h kimondjam.
2010. febr. 5. 02:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Képzeletben szívesen fenékbe rúglak :DD de most komolyan, lehet talán felnézne a wowtól mikor szakítasz vele.. ha annyira még érdekled egyáltalán. :S
2010. febr. 5. 02:07
 8/13 A kérdező kommentje:
:) Lehet, de nem biztos :D
2010. febr. 5. 02:09
 9/13 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Az én barátom sem bír lekattanni a különféle számítógépes játékokról. Tisztára az örületbe kerget, egésznap ezeket buzerálja, már nem járunk sehova, az utcára se teszi ki a lábát. Csak az a baj, hogy szeretem. De azt találtam ki, hogy elmegyek egy barátnőmmel utazgatni, ő meg hadd nyomkodja gépet, hátha ez észheztéríti...meg legalább én is kikapcsolódom.
2010. febr. 5. 04:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Ahogy elolvastam a történetedet teljesen magamra ismertem (csakhogy a párodban). Régebben kb. 5-6 éve nekem is egy számítógépes játék jelentett mindent. Kepes voltam akar 24 órát a gép előtt ülni és játszani(megfelejtkezve a külvilágról, barátnőről, barátokról MINDENRŐL). Teljesen függővé váltam. Az akkori barátnőm persze tűrte egy darabig de utána látta, hogy reménytelen vagyok és dobott. Nagyon helyesen tette!!! Így utólag belátom milyen egy idióta voltam, jelzem, hogy majdnem 10 evet jártunk a lánnyal. :( Az előttem szólónak meg csak annyit, hogy ne gondold , hogy ha elmész utazgatni a barátnőddel akkor barmi is megváltozik majd....sőt.... a párod örülni fog, ha megszabadul egy kicsit tőled és nyugodtan gépezhet cseszegetés nélkül is akar reggelig.

Visszatérve a kérdezőhöz: nyugodt szívvel szakítsál vele mert nem fogod tudni megváltoztatni (szamara megszűnt minden meg TE is!). Nekem is rengeteg időmbe és akaraterőmbe került kilepni ebből az ördögi körből és újrakellet mindent kezdenem - baráti kapcsolatokat, párkapcsolatot, mindent! Sajnos azt kell mondanom, hogy nulla az esélyed, hogy megváltoztasd. O kell akarja a változást és nem csupán akarni kell, hanem állati nagy kitartásra is szükség lenne... Aranyos kérdező TE meg fiatal vagy. Lépjél egy óriásit meglátod nem fogod megbánni! :)

2010. febr. 5. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!