Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2éve együtt vagyok a barátommal, de sosem kívánom meg. Szoktunk szexelni, de orgazmusom sincs. Szerintetek nem szeretem?
A szerelemmel semmi baj, a nőknek megkel tanulniuk az orgazmust.
Te frigid vagy.
Nekem sincs orgazmusom, sosem volt még sajnos... bár már tapasztaltam ahhoz közeli élményt, mikor kb levegőt sem kaptam, de sosem volt még beteljesedés... A körülmények sem adottak annyira, itthon szülői házban :S:S Mi már 4 éve vagyunk együtt, de nálam nincs olyan probléma hogy nem kívánnám.
TE viszont ha nem is kívánod a párodat akkor valami gond van. Ha volt már előtte más barátod és őt meg kívántad, akkor a mostani pasival van a baj... őt nem kívánod úgy ahogy kellene..
hát mi is két éve vagyunk együtt és oké kb 2* volt h nem kívántam őt de h minden egyes alkalommal ne.... olyan még nem volt :/. akkor itt valami nem stimmel,főleg ha még "csak" két éve vagytok együtt. mi lesz 15 év múlva? :O
L*-*
Köszönöm a válaszokat, sokmindenre gondoltam már és egy kissé elkeseredtem. Igazából lenne még 1 kérdésem, ha nem érzem úgy, hogy ő az igazi, de ha szakítanánk és mással látnám, megőrülnék. Ez most mi? mert nem értem magam...
Előre is köszönöm
szerintem is természetes hogy rosszul esik mert tudod hogy őt is ugyanúgy fogja megölelni, meg neki is mondja h szereti stb.... viszont pár hónap alatt "elfelejted"(vagyis nem fogsz már úgy foglalkozni vele. én így gondolom, vagyis nálam így volt :D
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!