Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A romantikus-érzelmes fiúknak végleg lejárt már a
koruk?
A 00:40-es vagyok és rocker...
2010. febr. 5. 11:50
sajnos a nők olyanok, h nem szeretik ha a pasik túl kedvesek velük, mert akkor azt érzik h ők viselik a gatyát, és tényleg szó szerint lekaparják az arcát a férfinak hogy legyen már férfi...az kell a nőknek h keményen bánjanak velük, alkalomadtán ha a szükség úgy kívánja jól megrángatni őket h kapják már össze magukat. én is nő vagyok, de belőlem vhogy kimaradt a romantika, és én pl. tényleg nagyon nem bukom a romantikus, érzelmes pasikra....de tényleg minden ember más, de inkább a 10en éves lányok a romantikusak, majd utána jön a 20on éves korszak mikor nem igénylik annyira, majd mikor már idősebbek lesznek, 30as 40esek, akkor meg már más értékek kezdik vezérelni őket, nem a külső meg az anyagiak, és nem vetik majd meg a romantikus, tisztességes férfiakat.
2010. febr. 5. 12:26
Azt hisztek amit akartok köcsögök de nem vok sem rocker sem pattanásos kis fаsz. Ja bulizni szoktam... és? Van csajom ti meg itt veritek a farkatokat a gyakorikérdéseken mert otthon ültök nem vagytok hajlandóak elmenni bulizni aztán csodálkoztok h nincs csaj meg senkinek nem kell az ilyen pasi. A csajoknak nem ilyen otthon ülő nyálgépek kellenek, hanem határozott srácok akik tudják h mit akarnak és izgalmas mellettük az élet :P na mind1 a rondákat meghagyom nektek s*ggfejek :P
16/F
2010. febr. 5. 13:58
Igazábol azén barátom is ilyen romantikus alkat. (: Nem viszi tulzásba, és ez így pont jó, mert lehet vele iszonyat módon hülyülni és baromkodni. :D Vesz ia poént és nem folyton a nyálcsorgatást hallom, ami szerintem is nagyon sok lányt felb*sz, ha minden percben kb az áradozást kell hallgatnia... Nem minden szeret folyton "úrnő" lenni a kapcsolatban. Legalábbis én nem. XD
2010. febr. 5. 14:42
11:30
Ha ennyire magadravetted akkor talált süllyedt :)
Nemnagyon pattogtam de nekedis csak az internet ad lehetőséget arra hogy nagy legyél :P Gratula a szüleidnek
Amugy a pattanásos stb jellemzővel eléggé melléfogtál :D
22F
2010. febr. 5. 15:02
Buliban a leghosszabb kapcsolat 2hétig tart, neten meg van idő megismerni egymást és nem csak a dugásra mennek. Ez van, soha nem jönnék össze egy bulizós senkivel.. 18/L
2010. febr. 5. 15:18
37/42 A kérdező kommentje:
én összejönnék ilyen,lánnyal ha tudom mellette,hogy normális,max mennénk együtt bulizni:)
Ma 13:58-as válaszoló,vegyél vissza kicsit az arcodból,mert tudod van még,akinek bejön a magad fajta,de igenis vannak még olyan nők is,akik értékelik a romantikát,és a kedvességet.Ne akard mindenkire ráerőltetni a véleményedet,Te olyan vagy,amilyen,más meg másmilyen,nem tudom,mit nem lehet ezen megérteni,és miért kell egymást habzó szájjal b@szogatni!Tessék tükörbe nézni,és elgondolkodni!
Üdv.:23/L
2010. febr. 5. 18:54
Én ilyen vagyok: Ha lenne olyan lány akit nagyon szeretnék én lennék a legromantikusabb és a legérzelmesebb fiú a világon, de csak azzal a csajjal. A többi csajt akkor is ugyan úgy semmibe venném (hogy finoman fogalmazzak) mint most.
2010. febr. 7. 11:39
Gratulálok Neked a korlátolt,bunkó,buta gondolkodásmódodhoz!
2010. febr. 7. 11:55
Kapcsolódó kérdések: