Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A romantikus-érzelmes fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A romantikus-érzelmes fiúknak végleg lejárt már a koruk?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 23:08
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
23:16 miért nagyfater hány éves vagy? Amúgy meg olyan hihetetlen, hogy van szeretet igénye egy lánynak?
2010. febr. 4. 23:26
 12/42 anonim ***** válasza:
28 kisunokám, és nem, magával a romantikával, ahogy a nők érzelmi igényeivel se, nincs semmi gond. Csakhogy az a fajta romantikus-érzelmes fiú akire a kérdés alapján asszociáltam (valóban lehet hogy rosszul) pontosan az a típus akire egy 18 éves lány azt mondja hogy neki pont ilyen kell, aztán ha megszerez egy ilyet egy-két hét után az arcát kaparja le miközben azon gondolkodik vajon miért pont ő kell hogy legyen a férfi a kapcsolatukban. Nincs semmi gond a virágcsokrokkal, a puhap0csűséggel van gond. A lányoknak a férfias fiúk jönnek be már a kőkor óta, sőt még régebben. Az hogy akadnak kivételek semmit sem jelent, olyan is akad akinek az jön be ha két törpe egy amputált nőről ezersziget mártást nyalogat, de hát ahogy már más is mondta nem vagyunk egyformák. A nagy átlag nem szereti a LÁNYOS (buz1s?) fiúkat. Ha félreértettem volna a kérdést, az én voltam személyesen, elnézést kérek.
2010. febr. 4. 23:35
 13/42 anonim ***** válasza:
58%

Az én értékrendemben a félrenyalt/focista hajú,rózsaszín pólós fiúk a buznyákok,akik három puszival köszöntik a haverjaikat,és a divaton,a diszkón,meg a pián kívül semmi más nem érdekli őket.Mondjuk ők elvileg menők.Nálam nem,mert nekem az a férfi,aki ki meri mutatni,fel meri vállalni az érzéseit,tud még udvarolni.Nálam az a puhap..cs,aki játssza az agyát,hogy menő lehessen.

Ismét 23/L

2010. febr. 4. 23:44
 14/42 anonim ***** válasza:

attól hogy vki romantikus, még lehet férfias férfi. MEg kell találni mindennek a helyét és az idejét.

Ne mesélje nekem senkise, hogy párja szülinapjára odahajítaná a szennyest hogy mossál már, ahelyett hogy kedveskedne neki vmivel.

Amiről az előző válaszadó beszélt szerintem inkább a feminim férfiak. De nem gondolnám hogy ha vki romantikus, akkor egyből feminim lenne. Beismerem hogy van/lehet átfedés a két halmaz közt, de azért erős túlzás lenne azonosítani egymással a kettőt

24F

2010. febr. 4. 23:45
 15/42 A kérdező kommentje:
23/l tetszik a hozáállásod a dolgokhoz,most hogy állsz fiú ügyileg?:)
2010. febr. 4. 23:47
 16/42 anonim ***** válasza:

Én is így látom.Ezért mondtam,hogy nálam a kedvesség,és romantika erény.A divatmajmoktól meg kiütést kapok.A férfi legyen önmaga,nem baj,ha udvarias,és mer sírni,ő is ember.

Nálam a romantika nem azonos a puhapö...űséggel.Szerintem egyetlen normális embernél sem.

2010. febr. 4. 23:49
 17/42 anonim ***** válasza:
Férjhez mentem,elváltam.Szóval jöhetsz! :-D
2010. febr. 4. 23:49
 18/42 A kérdező kommentje:
az jó, és hova?:)
2010. febr. 4. 23:51
 19/42 anonim ***** válasza:
Ismétlem a romantikával semmi gond. De aki ilyen kérdést tesz fel, enyhén siránkozós hangnemben hogy "A romantikus-érzelmes fiúknak végleg lejárt már a koruk?" Arról vagy egy puhap0cs jut eszembe, vagy egy kislány aki még nem igazán tudja hogy pontosan mit akar (lásd arclekaparós példa), de semmiképpen nem egy romantikus, érzelmes, ÁMDE férfias fickó. Ez van, valószínűleg túl hamar ítélkezem, de hát nem érek rá egész éjjel...
2010. febr. 4. 23:52
 20/42 anonim ***** válasza:
Bír-lak,Szív utca 2.Most indulj,még éjszakás a párom. :-D Várlak a Mafla-saroknál.
2010. febr. 4. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!