Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek a romantikus, érzelmes fiúkat?
igen! a párom is ilyen, és mindig erre vágytam :) nagyon lehet szeretni az ilyen pasikat :) viszont manapság meg nehéz ilyen fiút találni, az ilyen romantikus fiúk meg nehezen találnak hozzájuk való csajt...vagyis sokáig kell keresni, sajnos. de ha sikerül, utána boldogság van :)
18/l
én nem
virágért kár,akkor inkább cserepes,és azt nemkell kidobni.
parkban kullancs belém mászik,pókoktol irtózom
étteremben meloztam,soha többé nem eszem meg csak azt a kaját amit én fözök
szex pedig kell,jelenlegi párommal is volt 2. találkozáskor,és mégis együttvagyunk több mint 2 éve...
és ő sem az a kifejezettem romantikus alkat,de én igy szeretem
22/L
Embere válogatja szerintem. Én például nem szeretem, ha úgymond "körbenyalnak", attól a falra mászom. De kinek mi:).
17/L
Én egy fiatal lány vagyok, nem egy mérvadó a véleményem... De azért leírom. :)
Én nagyon lelkesedek érte, ha valaki lelkes. :D Szóval az esti sms-s, a reggeli, a gondolok rád, hiányzol myvip levél -ha még nem is a legromantikusabb- az ibolya, hogy eszébe jutottam... :))
De nekem volt már olyan, hogy egyszerűen megijedtem! Szóval úgy éreztem, hogy jó ég: Ez most ezzel lefektetni akar, vagy feleségül venni?
Szóval nem szabad túlzásba vinni... :D Jajj de a csillagos ég, a puha fű, a felhők... Az gyönyörű!
Körbenyal= folyton hangsúlyozza, hogy mennyire szeret, hogy én vagyok a minden, csak én számítok... az ilyenektől megőrülök:) erre azért vigyázz szerintem:)
17/L
Én srác vagyok, de az a tapasztalatom hogy 10 ből 8 fiatal lány inkább a bulizósabb, szabadabb srácokat kedveli.
Én elég érzelmes alkat vagyok és 23 évnek kellett eltelnie mire egy lány Őszintén kedvelte és értékelte,hogy ilyen vagyok.
Legjobb ha mindenből van benned egy kicsi. Az érzelmes oldaladat tartsd meg ,de a hódításhoz ne nagyon használd. Elég lesz akkor ha látod a lányon, hogy szeretné. Engem sokan naív papucsnak gondoltak az érzelmeim miatt. Vigyázz, hogy a romantikus tulajdonságaid miatt nehogy gyengének gondoljanak, mert azt egy nő sem szereti.
A legjobb ha magadat adod, felszabadult vagy és lehet rád számítani. A többi majd jön magától. Kérdezz rá milyen filmet, zenét szeret az illető lány, abból lehet következtetni arra, hogy milyen jellemű pasikat kedvel. Kérdezd meg ki a kedvenc színésze és miért? stb.
én szeretem az ilyen fiúkat:)
de télleg nem kell nagyon tulzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!