Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A romantikus-érzelmes fiúknak végleg lejárt már a koruk?
Pedig én még itt vagyok Neked.Ez is valami.
Nah,komolyra fordítva a szót,khmm,ne foglalkozz az olyan nőkkel,akik a bunkókra buknak.Keress egy kevésbé dekoratív,de értelmes,melegszívű csajt(jó,ne bányarém legyen,de ne is plázacicák közül válogass...).Te is meg fogod találni a párodat előbb-utóbb.
Kéremtisztelettel még vagyunk 1 páran :) - Kevés ilyen srác van de akad 1 pár aki romantikus érzelmes :)
Sosem passzoltam a környezetemben - Mindenki élte a kicsapongó életét, pia, hetente más csajokkal sex, buli - stb
Én többre értékeltem egy jó kis beszélgetést, barátaimmal, ismerőseimmel.
Mindenkinek másak a vágyai, az igényei. Azt tudom ahogy bnőm is mondta - tökéletes vagyok a számára.
Szerinte: romantikus, megértő, kedves, helyes, aranyos vagyok, jóképü, okos (mindemellett és se szépnek se okosnak nemtartom magam :) )
Társaságban szerény és visszahúzódó - az ágyban meg egy "gépállat" :D 22F
Kíváncsi lennék erre az alakra aki azt írta h "lúzerek"
Vagy rocker
Vagy piás, bulizós füves majom :)
Amúgy teljesen mind1 hogy ki milyen ha talál magának megfelelő párt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!