Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A romantikus-érzelmes fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A romantikus-érzelmes fiúknak végleg lejárt már a koruk?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 23:08
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
nem járt le de inkább leszek bunkó és 2 hétnél tovább marad velem a lány minthogy 2 hét után kidobjon :)
2010. febr. 4. 23:53
 22/42 A kérdező kommentje:
kár volt feltennem a kérdést,úgy látom az értelmes emberek nem válaszolnak,vagy csak csendben vannak.
2010. febr. 4. 23:56
 23/42 anonim ***** válasza:

Pedig én még itt vagyok Neked.Ez is valami.

Nah,komolyra fordítva a szót,khmm,ne foglalkozz az olyan nőkkel,akik a bunkókra buknak.Keress egy kevésbé dekoratív,de értelmes,melegszívű csajt(jó,ne bányarém legyen,de ne is plázacicák közül válogass...).Te is meg fogod találni a párodat előbb-utóbb.

2010. febr. 4. 23:59
 24/42 anonim ***** válasza:
Ennyire azért ne legyél kiábrándult. :-(
2010. febr. 5. 00:25
 25/42 anonim ***** válasza:
A kérdés alapból soviniszta beállítottságú. Sokszor nem úgy kellene nézni a dolgokat,hogy fiú és lány.Mindannyian emberek vagyunk és mint ilyen különbözőek is. Én szeretem a romantikát, a főzést, a művészetet és nem vagyok buza.Tehát már legalább egy fiú van ilyen. És társaságban is megállom a helyem,kijövök az emberekkel is és szeretek poénkodni.:)
2010. febr. 5. 00:40
 26/42 anonim ***** válasza:

Kéremtisztelettel még vagyunk 1 páran :) - Kevés ilyen srác van de akad 1 pár aki romantikus érzelmes :)

Sosem passzoltam a környezetemben - Mindenki élte a kicsapongó életét, pia, hetente más csajokkal sex, buli - stb

Én többre értékeltem egy jó kis beszélgetést, barátaimmal, ismerőseimmel.

Mindenkinek másak a vágyai, az igényei. Azt tudom ahogy bnőm is mondta - tökéletes vagyok a számára.

Szerinte: romantikus, megértő, kedves, helyes, aranyos vagyok, jóképü, okos (mindemellett és se szépnek se okosnak nemtartom magam :) )

Társaságban szerény és visszahúzódó - az ágyban meg egy "gépállat" :D 22F

2010. febr. 5. 10:17
 27/42 anonim ***** válasza:
7%
lúzerek
2010. febr. 5. 10:24
 28/42 A kérdező kommentje:
Igen ismerős az én b.nőm a szakításunk előtt felsorolta:Szerinte: romantikus, megértő, kedves, helyes, aranyos vagyok, jóképü, okos és utána kidobott,utána elgondolkodtam,a nőknek igazából akkor mi is kell?
2010. febr. 5. 10:26
 29/42 anonim ***** válasza:
33%

Kíváncsi lennék erre az alakra aki azt írta h "lúzerek"

Vagy rocker

Vagy piás, bulizós füves majom :)

Amúgy teljesen mind1 hogy ki milyen ha talál magának megfelelő párt

2010. febr. 5. 10:50
 30/42 anonim ***** válasza:
88%
Mi a fa*szért feltételezd hogy rocker te gyökér??? valszeg egy pattanásos kisfas*z aki azt hiszi most qrvára beszólt mindenkinek...
2010. febr. 5. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!