Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
az a nagy helyzet hogy az exem egyik jo barátja nagyon bejön nekem és én is neki, szoval nagyon ugy néz ki hogy rövid időn belől egy párt fogunk alkotni. szerintetek ez fogja zavarni a volt barátomat (ő kezdeményezte a szakítást´
?
2010. febr. 4. 22:16
1/6 anonim válasza:
ki nem szarja le?! :DXD járj vele oszt csókpuszipá
3/6 A kérdező kommentje:
több véleményre lennék kiváncsi. kérlek irjatok
2010. febr. 4. 22:27
5/6 anonim válasza:
Szia!
Te vagy pedig a leendő párod üljön le beszélni az exeddel erről. Nálam is volt ilyen, de munkatársak voltunk mind a 3-an. Nekem jól esett, hogy tőlük hallottam először arról, hogy a volt barátnőm egy kollégámmal jön össze.
Fontos az is, hogy mikor szakítottatok. Ha már eltelt pár hónap, akkor nem lehet gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!