Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkertem a baratnom kezet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkertem a baratnom kezet. Igent mondott, de nem akar hozzam koltozni. Miert?

Figyelt kérdés
orokoltem egy regi hazat s odakoltoznek a baratnommel a szuleimtol, csakhogy o fel a haztol. azt mondja olyan mintha bamulna valami?! teny hogy haltak mar meg a hazban, de az megiscsak nevetseges, hogy gonosz arto szellemektol hemzsegne, akik mind ra fenik a fogukat! nem tudom mi tevo legyek :(
2008. aug. 19. 08:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az előttem válaszoló elég érzéketlen és hazudós...

Szerintem adjátok el azt a házat,mert lehet,h megy szelleműző,de akkor sem érezné jól magát.Vannak olyan emberek,akik megéreznek bizonyos rossz dolgokat előre.(lehet ő is ilyen)

Ha szereted,akkor add el azt a házat,és KÖZÖSEN válasszatok egy másik régit,és újítsátok fel,vagy ha van pénzetek,vegyetek egy új házat,vagy építsetek.

2008. aug. 19. 13:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Nincsen ekezet a gepemen,bocsi.Nekem tamadt egy uj otletem.Ujitsatok fel egy kicsit kozosen,ha meg akkor sem tetszik neki , akkor mi lenne , ha nem adnad ugyan el, de nem is koltoznetek oda.Nem tudom helyileg hol lehet a haz , de nem probalnad meg esetleg kiadni.Azzal a penzzel pedig szabadon rendelkezhettek.Vagy kivesztek egy lakast vagy torlesztesz egy hazat/lakast ... Vagy utazgattok belole egy kicsit.
2008. aug. 19. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt. :)

A szellemuzos dologgal kapcsolatban , szerintem butasag,plane ,hogy valaki jatsza el... Ah ! Nem kell , hogy valaki butanak nezze a baratnodet,mert ezt erzi ott. Amugy meg nekem ilyen erzesem lenne, biztosan nem nyugtatna meg , ha valaki el hokusz pokuszol elottem valamit. De ez en vagyok. Donteni ugyis te dontesz.

2008. aug. 19. 13:44
 14/15 A kérdező kommentje:

nekem is a haz eladasa jarkal a fejemben. en szeretem azt a hazat, szep helyen van, jo az allapota, de ha egyszer nem tudom megszeretettni vele akkor, hiaba. nem szeretnem, ha boldogtalan lenne emiatt.

azert megprobalom meg becsabitani, de ha nem sikerul, akkor nem lesz mas valasztasom :(

koszi a valaszokat...

2008. aug. 20. 07:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Figyelj, ha a lány tényleg tart a háztól ne erőltesd. Mindenképp ott szeretnél maradni? Vagy esetleg hajlandó lennél eladni és az árából egy sokkal kedvesebbet venni? Én őszintén megmondom, bármennyire is szeretem a barátom és bármennyire szeretnék hozzá költözni, egy olyan házba én se mennék, amitől félek. És ne tartsd gyerekes butaságnak, vannak akik tényleg máshogy tudnak érezni egyes ilyen "jelentéktelennek tűnő" dolgok iránt is.

Sok sikert!

2008. aug. 23. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!