Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkertem a baratnom kezet. Igent mondott, de nem akar hozzam koltozni. Miert?
Figyelt kérdés
orokoltem egy regi hazat s odakoltoznek a baratnommel a szuleimtol, csakhogy o fel a haztol. azt mondja olyan mintha bamulna valami?! teny hogy haltak mar meg a hazban, de az megiscsak nevetseges, hogy gonosz arto szellemektol hemzsegne, akik mind ra fenik a fogukat! nem tudom mi tevo legyek :(2008. aug. 19. 08:31
1/15 anonim válasza:
Legalábbis akkor nem veled van a baj, ha egyébként hozzád menne, lehet, hogy tényleg csak a háztól tart.
2/15 anonim válasza:
Javaslom hogy menj el vele abba a házba "kirándulás" címszó alatt. Fogd a kezét, öleld át és úgy menjetek be. És amikor körülnéztetek akkor meg fog róla győződni hogy nincs ott semmi. :)
cukorfalat
3/15 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy ha nem odaköltöztek, hanem bárhova máshova egy kis lakásba vagy nem tudom, akkor összeköltözne e. Mert ha igen, akkor tényleg a házzal van baja.
4/15 A kérdező kommentje:
voltunk mar tobbszor ott, egyszer-ketszer ott is aludtunk. magaban nem szeret ott maradni s en nem tudok mit csinalni, nap kozben dolgozom s nem lehetek mindig ott vele.
2008. aug. 19. 08:48
5/15 anonim válasza:
Hát ha annyira fél egyedül akkor vegyél neki egy kiskutyát vagy egy cicát :) mert mindig nem lehet ott vele valaki :(
Vagy add el azt a házat és keresetek vhol máshol ha ennyire tart tölle.
6/15 anonim válasza:
és ha teljesen átalakítanátok?más butorok,festés,parketta,minden?vagy hívnátok egy szelleműzőt?még ha te nem is hinnél neki,de a barátnőd lelke megnyugodna.
7/15 anonim válasza:
énis erre gondoltam, hogy alakítsd át, tistítsd ki teljesen , legyen jó illat mert ha régi a hzá előfordulhat hogy doh szag van. sok sikert:D
8/15 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, vannak helyek amik pozitívak vannka olyan helyek ahol rossz érzésem van félelem. nem tudom miért.
pl utálom a régi dolgokat. én soha nem tudnék még egy renovált régi lakásba sem beköltözni, mert valahogy rosszul érzem magam ott. de egy új lakásnál is van hogy rossz érzésem van.
9/15 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Valahogy vannak ilyen megérzéseim. De most akkor nem tudom, miért kérdezted meg, hogy miért nem akar hozzád költözni? Hiszen tudod a választ. El kell döntened, hogy mi legyen. Vagy ragaszkodsz a házhoz, de akkor lehet, hogy a barátnőd nem fog odaköltözni, mert annyira nem érzi ott jól magát, vagy eladod a házat és veszel egy másikat, amit együtt választotok ki, hiszen házaspár lesztek.
10/15 anonim válasza:
Az a szelleműzős ötlet szerintem kivitelezhető lenne, és lehet, hogy tényleg megnyugodna a barátnőd. Egy próbát megérne, esetleg bevethetsz valami ismerőst, aki eljátszaná a szelleműzőt, "megtalálná" az ott elhunyt embert, és "megbeszélné" vele, hogy menjen a dolgára, mert ti csak békében akartok ott élni. Azért meg nehogy elkótyavetyéld az örökségedet, mert ő odaképzel dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!