Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem. Miért mondja ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem. Miért mondja ezt? Megkértem, hogy ne csinálja.

Figyelt kérdés

A barátomnak nagyon sok lány barátja van..és egyszer mondta is, hogy szokta őket masszirozni testápolóval a koliban. De engem ez zavar :-S erre igy mondja, hogy ennek semmi jelentősége nincs..csak barátok. Meg, hogy ez náluk szokás. Modnta, hogy julisban csinálta utoljára.

Mikor mondtam, hogy engem ez igenis zavar csak ennyi volt a válasz "nem tudok ezzel mit kezdeni. a barátaim körében ez nem gond" olvastam olyanokat, hogy ha szeret és megkéred valamire, hogy ne csinálja akkor nem fogja...most akkor nem szeret igazán? pedig én ugy érzem...mert ezen kivül semmi baj nincs.

2009. okt. 2. 21:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Válaszként masszírozz fiúkat, és meséld el nekik, hogy milyen jótestű gyereket gyútrál meg az imént. Biztos fogja értékelni. Akkor talán rájön, miért nem tetszik neked ez a dolog.

Nem tudom, szeret-e, de elég nagy tahóság a részéről. Én nem tűrném el, hogy a barátom más lányokat gyűrkésszen.

2009. okt. 2. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

ne várd h azzal mutassa ki h szeret h a barátaival másképp viselkedik(bár meg kell hagyni elég érdekes szokás..:P)..és sztem ne kényszerítsd arra h válasszon közted és a barátai között..

próbáld meg elfogadni,vagy finoman kérd meg..

össze-vissza írogatnbak mindent nem ez a szeretet lényege!!:D

2009. okt. 2. 21:20
 3/12 A kérdező kommentje:
nem akarom h más fiuk masszirozzanak...nem vok az a bosszuállo tipus... csak félek h aztmondja h nem, aztán mégis. be akarja mutatni a barátait...szoval tuti nem csalna meg velük..csak a gondolat zavar h más hátát simizi..:-S
2009. okt. 2. 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
jó nagy tróger a fickód. én kivágnám az ajtón.
2009. okt. 2. 21:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
megúsztatnám a cuccosát a Dunában
2009. okt. 2. 21:33
 6/12 A kérdező kommentje:
ennyire gáz a helyzet? :-S... :-(..
2009. okt. 2. 21:35
 7/12 A kérdező kommentje:
különben 4 éve ismeri őket.
2009. okt. 2. 21:39
 8/12 A kérdező kommentje:
meg sztem az is fontos h bemutat nekik...ha lenne vmi nem akarna bemutatni nem?
2009. okt. 2. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:

alapszabály: ha tiltod, tovább csinálja, csak titokban. szóval ebbe bele kell törődnöd, szerintem nem egy olyan nagy vétek amit csinál, pláne ha be is mutatja azokat a csajokat neked :)

nem tudom, ha az én barátom mondaná ezt, eleinte lehet fura lenne, de szerintem meg tudnék annyira bízni benne, hogy ne jelenetezzek ezen.

2009. okt. 2. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:

2 méternél közelebb csajhoz nem mehet...én ezt kikötöttem...se táncikálás,se semmi egyéb...ki is b*sznám...

(ez forditva is érvényes,énse csinálok semmi ilyet)

nálunk müködik

22/L

2009. okt. 3. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!