Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a fiú?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó haverom.Ilyen party arc sok csajt megkaphatna de most kb 2 hónapja egy lány elküldte a fenébe mégis fut utána.Sose szenvedett még ennyit tudom ,mert rég haverok vagyunk.Január elején egyszer táncolt vele a csaj de ennyi.Azóta folyamatba alázza a srácot.Kétségbe tartja,erkélyről megdobálja,elfut,más sráccal látta(lehet haverja de akkoris)és még ezek utánis össze akar velejönni...Miééért?:'(2010. febr. 4. 16:45
11/22 anonim válasza:
Amit nem kaphatunk meg azt akarjuk csak igazán
12/22 A kérdező kommentje:
szóval ha megoldanám vlhogy h megkapja a csajt...akkor leszarná utánna és mehetne minden tovább?
2010. febr. 4. 22:03
13/22 anonim válasza:
16:55- nem. én is.
Szerintem meg te vagy a szerelmes és féltékeny. És nem vagy több 15-nél, az is tuti. Nem mintha ez baj lenne, csak meglátás.
14/22 anonim válasza:
Hogy oldod meg?Cupido nyilát lövöd a csajba?XD V mi?xd
15/22 anonim válasza:
Megint én vagyok, az utolsó. Mehetne minden tovább? Na most elárultad magad! ;)
17/22 A kérdező kommentje:
Tegnap is voltunk ebbe a bizonyos buliba a csaj elküldte szemtől szembe elkezdett haverom mással táncolni erre visszament a csajhoz sírva ,hogy ő tényleg szereti.Vitt neki vörös rózsát stb és ma beszéltek msn-en is állítólag..haverom azt mondta az se baj ha nem akar tőle semmit a lány de szeretne vele találkozni meg beszélgetni ő annyival is beéri mert tényleg szereti....Ez most komoly?
2010. febr. 7. 00:07
18/22 anonim válasza:
Hát kérdezd meg a "haverodtól" (szerelmedtől...)! Ha olyan jóban vagytok, biztos nem fog hazudni neked, mi oka lenne rá?...
19/22 anonim válasza:
Te egyébként Bele vagy zúgva?De komolyan..
20/22 anonim válasza:
1.Ezt nevezik úgy h meglátni és bele szeretni...eddig nem kellett küzdenie ahogy mondtad most kell és ez kihívás..mindig az kell aki elérhetetlen...a csajok ezt általában rendesen ki is használják..majd rájön a heverod is...
2. Sztem te lány vagy és fülig bele vagy zuhanba ebbe a srácba és bosszant h fut egy olyan után aki nem lehet az övé és nem veszi észre h te mennyire oda vagy érte....ha ez igaz akk menj oda hozzá mondd el mit érzel .... sztem ez lenne a legjárhatóbb út
sok sikert
21/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!