Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz? (bővebben lent)
nem volt még barátnőm pedig lett volna pár csaj akit szívesen elfogadnák de valahogy semmi nem jött össze belőle. Egom az nem nagyon van sem önbizalmam.
18/f
Lesz még jobb is. Tanulj meg bízni abban, aki vagy, és mindig magadat add. Az ego ebben az esetben a legkevesebb.
Ismerek olyan fiút, akinek 22 évesen volt először barátnője, de ő sem volt lemaradva, így te sem vagy.
Keress, találsz!
24/L
08:44
nem lennék én válogatós de ha egyszer semmi nem jön össze akkor azzal én nem nagyon tudok mit csinálni. a bulzásról meg annyit hogy nem olyan a baráti társaságom hogy nagyon party face-ek lennének. inkább házibuli meg ilyenek de ott meg csak az összeszokott banda jár és ott meg mindenkit ismerek és hát nem akarom fikázni őket de nekem ők nem nagyon jönnek be. egyedül meg ugye nem a legbiztonságosabb debrecenben elmenni bulizni :D
Mióta nem voltál Nővel?? Nem jön össze semmi? Így sajnos önbizalom sem lesz. Könnyű mondani hogy szedd össze magad, és válts stílust.... Ja, csak hát milyen stílura váltsak? Van univerzális ami bármilyen csajra bejön?? Szerintem nincs. Kezdjük az önbizalommal Gyűjts pénzt 20 ezer elég lesz. Interneten válassz 1 ízlésednek megfelelő lányt és hívd fel. Persze menj is el hozzá kényeztesd magad hogy újra legyen fogalmad mi az amit szeretnél, a beszélgetésen kívül. Fizettél neki, nem az a lényeg hogy ő jól érezze magát hanem az ,hogy te jól érezd magad szóval ne lelkizzél csak határozottan mond el mit és hogy akarod. Aztán hidd el minden más lesz. Szerintem. Ne parázz hogy 15 sec alatt elmész.. és???? Ugyanannyi ideje volt mint neked, ezért fizettél van még 59perced hogy kényeztessen.... Legyél határozott!! sok sikert!!!
18/f? Ez a korod és a neved? Ha igen akkor ne darázz, nem maradtál le semmiről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!