Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lenne?
Figyelt kérdés
Naaagy plüss ördög, fiúnak valentin napra? milyen lenne?2010. febr. 3. 18:01
1/6 anonim válasza:
Nem rossz, de kicsit gyerekes, adhatod neki, ha mellé még adsz valami felnőttesebben: sexy fehérneműben várod vagy vmi hasonló ;) de ez a korotoktól is függ... 14 évesen szerintem ne :) de ha idősebbek vagytok akkor mehet.
17/l
2/6 anonim válasza:
Hülyeség! attól függ hány éves.. de egy fiu nem plüsökre vágyik. szrintem ha meg akarod lepni akkor valami okosabbat taláj ki aminek köze van hozzád sztiptiz vagy egy olyan szexi fehérnemü amiről csak ti tudttok ha már szexuális kapcsolat is van de ha még fiatok vagytok akkor taláj ki jobbat de ne plüssöt.. mert bár örülni fog neki hiszen tőled kapta de szerintem nem lessz érte oda de ha nincs más akkor vedd meg!
3/6 anonim válasza:
ha 8 éves akkor tuti találó, vegyél hozzá nyalókát is...
4/6 anonim válasza:
egyszer én is ezt kaptam.
ez attól függ hogy szeret-e igazán, ha igen akkor tökmindegy mitveszel neki.
meg ha mondjuk 1 hónapja jártok, akkor se kell szerintem nagy dolgokat venni
5/6 anonim válasza:
elöző vagyok, az elöttem szolóknak iróm, lehet hogy csak 13 évesek, nem tudhatod
6/6 A kérdező kommentje:
18L/21F
2010. febr. 3. 18:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!