Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt vannak olyan emberek akik magányosak, és egyedül töltik a napjaikat?
Én is így vagyok. Szótlanságom az oka.
26F
Vannak, szerintem akinek lenne jobb dolga nem itt lógna!
Én is marhára unatkozom, de nem azért mert egyedül vagyok, hanem más okokből.
Nem vagyok magányos de párom nincs.
Valószinűleg a visszahuzódó természetem miatt van ez.
igen , de én már nem bánom annyira . Kitalálok mindig valami kellemes időtöltést .
Régen fel tudtam volna magam akasztani, a magány miatt , de rájöttem , hogy nem az emberektől kell függni, hanem a saját jövőmet építgetni.
Tudod én teljesen egyedül élek, így lehetek magányos.
De aa napjaim nagy részét ki teszik a munka(jó, mst nem, de általában), a takarítás, főzés, mosogatás, mellékkereset,sport, utóbbi akkor nem, amikor túlóra van, ami gyakori...No meg a CoD,Burnout Paradise,BF4,DCM Devil , Sleeping Dogs. Most így a munka kiesik ugyan, de be jön a sütés és több játék. Az egyetlen időszak, amikor garantált volt és fájdalmas az egyedülérzet, amikor beteg voltam és érzékeny volt minden porcikám. Akkor jó lett volna valaki aki megölel és úgy általában itt van nekem.
De normál esetben nem túl megviselő dolog egyedül lenni.
Sőt, előnyei is vannak. Nem kell veszekedni senkivel, nem keveri el senki a holmidat, nem kell senkihez igazodni, senkinek beszámolni, semmi.Ha a haverokkal 3ig iszunk és szl a zene akkor se érdekel senkit.(a szomszédok is megértőek és ők is hasonlóan bulizósak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!