Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt írta, h majd ír ha ráér, akk tényleg ír, vagy ez egy lerázós szöveg?
Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 19:58
11/15 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni! Ha még kedveled aki igy bánik veled ...
Te tudod!
12/15 A kérdező kommentje:
Valahol még abban reménykedek, h majd ír és elmondja h milyen sok dolga volt, karácsonyi készülődés vagy valami. Pedig jókat beszélgettünk, nem is nyomultam...
2014. dec. 23. 20:31
13/15 anonim válasza:
hát, ha fb-ra van ideje, de neked nem ír, akkor valszeg tényleg csak lerázás lehetett, de így is elképzelhető, h nem így van.
14/15 anonim válasza:
Igen kérdező! Pont azt fogja írni amit irtál.
Nem akarom megismételni #13-t! Igazat mond!
15/15 anonim válasza:
Lerázós. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Exemmel szakítás után elvileg jóban maradtunk, egy ideig még szex is volt. A kapcsolat igazából a távolság miatt ment tönkre, de nemsoká közelebb leszünk egymáshoz, és úgy döntöttünk, addig szüneteltetjük a dolgot, még mielőtt végleg egymás torkának esnénk, mert sok volt a feszkó amiatt, hogy ritkán tudtunk találkozni. Ő állította, hogy nem akar elveszíteni, tudni akarja, mi van velem, fontos vagyok neki, stb. Ehhez képest 24-ből kb 22 órát aktív egy nap Messengeren, és havi 1 alkalommal beszélünk, ha én írok neki, akkor is néhány szót, mert nem is nagyon válaszol. Nyilván nem mindenki ekkora tuskó, de nincs kizárva, hogy te is kifogtál egy hasonlót. Nem éri meg foglalkozni vele, ismerkedj másokkal, valószínűleg ő ugyanezt teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!