Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha azt írta, h majd ír ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt írta, h majd ír ha ráér, akk tényleg ír, vagy ez egy lerázós szöveg?

Figyelt kérdés

2014. dec. 23. 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Lerázós feelingje van. Ha valaki nagyon akar írni, akkor arra ráér, még akkor is ha két perc ideje sincs amúgy.
2014. dec. 23. 20:01
 2/15 anonim ***** válasza:

Is-is!

Lerázott! Majd ha kegyeskedik neki írni fog! Nem nagyon érdekled! Majd ha unatkozik rád ir!

2014. dec. 23. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Lerazos...

Engem is raztak igy le..

2014. dec. 23. 20:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Velem mindenki ezt csinálja, még baráti viszonynál is. Most is levelezem pár személlyel de már egy hónapja tologatva van a reagálás, és tartok tőle hogy még hónapokig tologatva is lesz.
2014. dec. 23. 20:02
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem pont így fogalmazott. Azt mondta h sajnálja h lassabban ír vissza csak van egy kis dolga. Erre én nem akarlak zavarni csin nyugodtan, erre ő ok akk majd később lesz 8 majd ír.
2014. dec. 23. 20:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Ennek 2 napja...
2014. dec. 23. 20:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha lány, akkor biztos, hogy lerázós szöveg. Ha fiú, akkor lehet az is, de lehet, hogy tényleg nem ér rá.
2014. dec. 23. 20:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Nagyon lerázás szaga van.Engem is pattintottak már le hasonló módon,csak én nem akartam ezt eleinte észrevenni,és a végén már csúnyán elhajtott az illető.Ez van sajnos.
2014. dec. 23. 20:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Részben emberfüggő is szerintem. Nem mindenki ér rá, hogy gép elé jusson, vagy olyan helyen van, ahol nincs mondjuk gép, ki tudja. Plusz ha hosszabban kellene írnia, akkor az nyilván nem 1-2 perc. Ettől függetlenül lehet lerázás is mögötte, ha az illető hosszabb ideig nem ír vissza.
2014. dec. 23. 20:17
 10/15 A kérdező kommentje:

Most is fent van facen... :/

De nem akarok ráírni, hisz végülis majd ő ír...

Nem akarok "ragadós" lenni, csak hát megkedveltem... :/

2014. dec. 23. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!