Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most ilyen lerázós szöveg akar lenni?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút,akivel jól kijöttünk,de megszerettem,és elvileg ő is engem,majdnem összejöttünk,de elrontottam.. Ő se de én se vagyok az aki kimondja amit érez,és amit akar a másiktól...Ma éjjel elég csúnyán összekaptunk,és mondta,hogy ő nem akarja,hogy köztünk vége legyen,de úgy látja,hogy jobb lenne,ha időt adnánk egymásnak.Átgondoljuk a dolgokat,és tiszta lapot adunk a másiknak persze ha én is szeretném,mert ha nem akarok tőle semmit akkor mondjam meg nyugodtan,hogy koccoljon és akkor nem zavar tovább...2013. júl. 24. 12:54
1/5 anonim válasza:
Ha többé nem akar keresni és töröl az ismerősei közül (vagy letilt) akkor nem akar már semmit.
2/5 anonim válasza:
a férfiak megmondják azt amit gondolnak, ezt nem kell túlbonyolítani!ÉS azt írtad hogy azt mondta hogy nem akarja hogy köztetek vége legyen! Akkor nem akarja!
3/5 anonim válasza:
Nem. Nem értem mi akadályoz meg benne, hogy értelmezd a szavait.
4/5 anonim válasza:
pont hogy nem lerázós szöveg... csak nekem tök egyértelmű, hogy oda van érted?
5/5 A kérdező kommentje:
Jó,de engem volt,hogy így rázott le egy fiú,hogy nem akarja,hogy vége legyen aztán láttam más lányokkal ment kézen fogva. Igen nem egyforma minden fiú,meg nem is értem a fiúkat sokszor...
2013. júl. 24. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!