Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ez csak lerázós szöveg volt? Mert azért összetett volt a helyzet.
Egy lánnyal melóhelyen ismerkedtünk meg (ahol amúgy beszélgetni nem igazán volt idő).
Megkérdeztem randizna-e velem, azt mondta jó,facebookon beszélünk.
Az adatlapjából ki is derül, meg a barátaival való beszélgetéseiből, amit mondott is, hogy 2 fő sulira jár, és mellette alkalmi melózik ahol megismerkedtünk.
A neten megbeszéltük, hogy találkozunk, aztán lemondta, azzal az indokkal,hogy tanulnia kell, mert gyakran változnak a vizsgaidőpontjai a tervezettől.
Hihetőnek tűnt a dolog, mert tényleg annyi szabadideje volt, hogy a barátaival épp hogy összefusson.
Ez így ment egy darabig, míg megegyeztünk, hogy majd ha 1-2 hónap múlva lezárulnak a vizsgái, inkább akkor találkozzunk. Közben a melóhelyen futólag beszéltünk párszor egy héten, mivel ott nem volt idő rá.
A neten nem igazán, mert én élőben szeretek ismerkedni.
Aztán amikor eljött az alkalom, láttam a neten, hogy közben összajött egy sráccal, rákérdeztem, azt mondta, hogy azért, mert ő nem csak a szeretője akar lenni:)
Pedig korábban mondtam neki, hogy szerintem élőben van meg a varázsa az ismerkedésnek, és azért nem szoktam netezni, de ez volt a válasz, hogy ennyi idő alatt nem voltam képes rászánni az időt, hogy megismerjem.
Ebből ő azt hitte, hogy csak a bugyija kell.
Mármint ezt mondta.
Szerintetek mi a helyzet?mert haverjaim mind azt mondták, hogy ha egy nőt érdekel egy férfi, akkor mindegy milyen elfoglalt, találkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!