Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek ez csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ez csak lerázós szöveg volt? Mert azért összetett volt a helyzet.

Figyelt kérdés

Egy lánnyal melóhelyen ismerkedtünk meg (ahol amúgy beszélgetni nem igazán volt idő).

Megkérdeztem randizna-e velem, azt mondta jó,facebookon beszélünk.

Az adatlapjából ki is derül, meg a barátaival való beszélgetéseiből, amit mondott is, hogy 2 fő sulira jár, és mellette alkalmi melózik ahol megismerkedtünk.

A neten megbeszéltük, hogy találkozunk, aztán lemondta, azzal az indokkal,hogy tanulnia kell, mert gyakran változnak a vizsgaidőpontjai a tervezettől.

Hihetőnek tűnt a dolog, mert tényleg annyi szabadideje volt, hogy a barátaival épp hogy összefusson.

Ez így ment egy darabig, míg megegyeztünk, hogy majd ha 1-2 hónap múlva lezárulnak a vizsgái, inkább akkor találkozzunk. Közben a melóhelyen futólag beszéltünk párszor egy héten, mivel ott nem volt idő rá.

A neten nem igazán, mert én élőben szeretek ismerkedni.

Aztán amikor eljött az alkalom, láttam a neten, hogy közben összajött egy sráccal, rákérdeztem, azt mondta, hogy azért, mert ő nem csak a szeretője akar lenni:)

Pedig korábban mondtam neki, hogy szerintem élőben van meg a varázsa az ismerkedésnek, és azért nem szoktam netezni, de ez volt a válasz, hogy ennyi idő alatt nem voltam képes rászánni az időt, hogy megismerjem.

Ebből ő azt hitte, hogy csak a bugyija kell.

Mármint ezt mondta.

Szerintetek mi a helyzet?mert haverjaim mind azt mondták, hogy ha egy nőt érdekel egy férfi, akkor mindegy milyen elfoglalt, találkozik vele.

2012. okt. 6. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy és te igazán kitartó voltál. A lány nem egyenes, akkor sem volt az, amikor váratott. Ne foglalkozz vele. Ha ilyen a jelleme, inkább hagyd futni.
2012. okt. 6. 15:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem érdekelted igazából. Tudod amúgy ha téged is annyira érdekelt volna, fellépsz néha chaten dumálni vele, hogy fenntartsd az érdeklődést. Szép és jó a személyes találka, de nehogy azt hidd már, hogy mert egyszer azt mondta, szimpatikus vagy neki, majd hónapokat vár egy randira. Ugyan könyörgöm, ne légy ennyire naív.
2012. okt. 6. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!