A "majd beszélünk" az lerázós szöveg?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy facebookon, de az előbb írtam facen az egyik fiúismerősömnek (azért facen, mert személyesen ritkán találkozunk és akkor is a haverjaival van mindig, de szokott nézegetni engem), kedves volt, mosolygós fejeket is tett, de nem sokkal később írta, hogy mennie kell aludni mert korán kel. És a végére ezt írta: "majd beszélünk, szia :) ". Szerintetek ez ilyen lerázós duma volt csak? Ha akar valamit, akkor írni fog, ugye?
19/L
2014. okt. 30. 23:01
2/10 anonim válasza:
Én is szoktam másnak, mondani, hogy majd beszélünk és elköszönök. Mi ebbe a fura?
3/10 RRR válasza:
nem hinném ,hisz késő van
persze ,ha akar keresni fog
szerintem most várjál amíg ő lép
4/10 anonim válasza:
Holnap megtudod, várj türelmesen.
5/10 A kérdező kommentje:
De akkor nem feltétlen lerázós duma, ugye? :D
2014. okt. 30. 23:05
6/10 anonim válasza:
nem feltétlen lerázós. inkább megnyugtat, hogy lesz folytatása. 1-2 nap és kiderül nyugi.
7/10 anonim válasza:
Akkor valószínűleg majd beszéltek. De te is ráírhatsz, mert ha mondjuk ő elfelejti és elsiklotok akkor viszont nem beszéltek.
9/10 anonim válasza:
én este, vagy akár napközben is ezt szoktam írni. és mivel én köszöntem el, én is keresem a másikat legközelebb. L
10/10 anonim válasza:
haat,en ugyanigy jartam egy sraccal,azt mondta,most ult le tanulni..majd kesobb ir.azota is varom az uzenetet.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!