Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent az randi után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az randi után, hogy még beszélünk? Jót vagy kamu szöveg? Ha azóta nem keres (már egy napja)

Figyelt kérdés

2014. jan. 3. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:

1 nap még nem baj, van aki direkt vár 3 napot hogy ne tűnjön rámenősnek

ha letelt már a 3 nap, akkor viszont nem érdekled

2014. jan. 3. 19:32
 2/9 WheneverYouWant ***** válasza:
egy nap még semmi. légy türelmes. ha nemkeres akkormeg úgyis mind1 mit csinálsz , nemérdekled és kész.
2014. jan. 3. 19:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Keressem én? Eddig mindig ő keresett, de ez az utóbbi randi furán alakult...(én a lány vagyok)
2014. jan. 3. 19:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hpgy nem olyan viszonyban vagyunk h ez normális, már kellett volna írnia. A randin nem tudtam belőle kiszedni, hogy mit gondol, csak feszülök rajta azóta is. Jó lenne már tiszta vizet önteni a pohárba. Az is jobb lett volna ha megmondja h ennyi volt...ez így nagyon rossz
2014. jan. 3. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:

mit értesz az alatt hogy furán alakult?

ha miattad, akkor írj rá te és kérj bocsánatot

ha nem te rontottál el vmit, akkor hagyd

2014. jan. 3. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy egy ideig dolga lesz, de azután megint beszélni akar veled mihamarabb! :)
2014. jan. 3. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha engem valaki 1 napig nem keresett már nem foglalkoztam vele.

Nálam ez csak dumának számít. De ettől még lehet másnak más véleménye.

27/N

2014. jan. 3. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

nekem eszembe nem jutna keresni...nem a én dolgom lenne. mármint nőként.

2014. jan. 3. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:
ha megnyugtat, keresd meg, de ne számíts semmi jóra. ha az érzed, hogy fura volt, akkor jól érzed...
2014. jan. 4. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!