Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális dolog külön aludni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy a férjemmel a kezdetektől külön szobában alszunk. persze van időnként, hogy nem, mert átmegyek és elalszok mellette, de nem jellemző. ez nálunk valahogy így alakult ki, úgy gondoluk mindketten, hogy ALUDNI egyedül jó :) szóval nálunk van gyerekszoba, ő szobája, én szobám. nemrég volt nálunk anyukám, és tök ki van akadva emiatt, azt mondja, hogy ez nem normális dolog, meg az sem, hogy pl. én otthon sem vagyok kinyúlt melegítőben és nem lépek ki a szobámból fésületlenül. rendesen úgy jött ki, hogy nem fog sokáig tartani a házasságunk...igaza lehet szerintetek? tényleg ezen múlik, hogy hallgatjuk-e éjszakánként egymás horkolását? én 28 vagyok, férjem 32, lányunk 4 éves.
2010. febr. 3. 09:11
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
nem szurtatok el semmit!attol emrt kulon alszotok,boldogok vagytok egyutt igaz?szeretitek egymast,igaz?na akkor meg hol a problema?????????NEM SZURTATOK EL SEMMIT!:) nyugi es legyetek nagyon boldogok!:)
2010. febr. 6. 19:13
 22/22 anonim ***** válasza:

szerintem egy kapcsolat alapja a harmónia

ami az alvásnál látszik legjobban

más együtt élni és más egymás mellett békében

ez érzelmi intelligencia

de ahogy minden kapcsolat

intelligens ember nem jár butával

és valahogy a buták a butát választják és jóóól kijönnek

2010. ápr. 15. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!