Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem normális dolog külön aludni? (bővebben lent)
Ha ezt így szoktátok meg, akkor ne fordítsátok fel a megszokott rendet.
Vannak házaspárok, akik így alszanak, és ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy meglazult a kapcsolat közöttetek, és ezért válás lesz vagy ilyesmi. Szóval nyugi! :)
10:36
Definiáld már, hogy mi az a "normális"?
bár mi nem élünk együtt, én csak akkor tudok együtt aludni a barátommal, ha elég nagy az ágy. különben nem férek el rendesen, és az lesz az egészből h megunom h hajnal 2ig negyedóránként felkelek, h be van görcsölve a lábam és átmegyek a másik szobába :) aztán reggel, mikor felkeltem visszabújok mellé :)
ő ezt megérti meg szeritnem észre sem veszi olyan mélyen alszik, már csak az tűnik fel neki, h reggel kúszom vissza hozzá :)
Szüleim idősek, fater 50 évvel, anyám 39 évvel idősebb nálam. Tehát nem annyi évesek, hanem ez a köztünk levő évek száma. Ők külön alszanak egymástól, mivel már szexuális kapcsolat sincs köztük mióta anyám velem lett terhes. Szerintem a gyermeketek lássa a köztetek levő intimitást! Ez nem azt jelenti, hogy bármit csináljatok előtte, egyszerűen fejezzétek ki a szeretetetek egymás iránt csókkal, ölelésekkel. Én nehezen mutatom ki az érzelmeimet is, főleg egy lány felé, mivel a szüleimet egyszer láttam csókolózni, több mint 20 éves voltam. Nem tett jót, hogy ekkora távolság volt köztük!!
Szóval a férjeddel Ti vagytok a lányod számára a minta, ahogy együttél két ember!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!