Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális dolog külön aludni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy a férjemmel a kezdetektől külön szobában alszunk. persze van időnként, hogy nem, mert átmegyek és elalszok mellette, de nem jellemző. ez nálunk valahogy így alakult ki, úgy gondoluk mindketten, hogy ALUDNI egyedül jó :) szóval nálunk van gyerekszoba, ő szobája, én szobám. nemrég volt nálunk anyukám, és tök ki van akadva emiatt, azt mondja, hogy ez nem normális dolog, meg az sem, hogy pl. én otthon sem vagyok kinyúlt melegítőben és nem lépek ki a szobámból fésületlenül. rendesen úgy jött ki, hogy nem fog sokáig tartani a házasságunk...igaza lehet szerintetek? tényleg ezen múlik, hogy hallgatjuk-e éjszakánként egymás horkolását? én 28 vagyok, férjem 32, lányunk 4 éves.
2010. febr. 3. 09:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt így szoktátok meg, akkor ne fordítsátok fel a megszokott rendet.

Vannak házaspárok, akik így alszanak, és ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy meglazult a kapcsolat közöttetek, és ezért válás lesz vagy ilyesmi. Szóval nyugi! :)

2010. febr. 3. 09:43
 12/22 anonim ***** válasza:
Én kizárólag egyedül tudok csak aludni, de mi nem élünk együtt.
2010. febr. 3. 10:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem egy normális kapcsolatban a párok együtt alszanak.
2010. febr. 3. 10:36
 14/22 A kérdező kommentje:
és minden kapcsolat, ahol együtt alszanak, normális :)? ha ez így lenne, nem lenne ilyen rossz az országban a válási statisztika :)
2010. febr. 3. 10:46
 15/22 anonim ***** válasza:

10:36

Definiáld már, hogy mi az a "normális"?

2010. febr. 3. 11:09
 16/22 anonim ***** válasza:

bár mi nem élünk együtt, én csak akkor tudok együtt aludni a barátommal, ha elég nagy az ágy. különben nem férek el rendesen, és az lesz az egészből h megunom h hajnal 2ig negyedóránként felkelek, h be van görcsölve a lábam és átmegyek a másik szobába :) aztán reggel, mikor felkeltem visszabújok mellé :)

ő ezt megérti meg szeritnem észre sem veszi olyan mélyen alszik, már csak az tűnik fel neki, h reggel kúszom vissza hozzá :)

2010. febr. 3. 11:35
 17/22 anonim ***** válasza:

Szüleim idősek, fater 50 évvel, anyám 39 évvel idősebb nálam. Tehát nem annyi évesek, hanem ez a köztünk levő évek száma. Ők külön alszanak egymástól, mivel már szexuális kapcsolat sincs köztük mióta anyám velem lett terhes. Szerintem a gyermeketek lássa a köztetek levő intimitást! Ez nem azt jelenti, hogy bármit csináljatok előtte, egyszerűen fejezzétek ki a szeretetetek egymás iránt csókkal, ölelésekkel. Én nehezen mutatom ki az érzelmeimet is, főleg egy lány felé, mivel a szüleimet egyszer láttam csókolózni, több mint 20 éves voltam. Nem tett jót, hogy ekkora távolság volt köztük!!

Szóval a férjeddel Ti vagytok a lányod számára a minta, ahogy együttél két ember!!

2010. febr. 3. 12:47
 18/22 A kérdező kommentje:
csókolózni nem szoktunk az oviskorú lányom előtt (nem is normális dolog sztem), de szájra puszi, meg ölelés belefér :)
2010. febr. 3. 13:28
 19/22 anonim válasza:
oooo...emiatt igazan ne aggodj!;)Joshi barat is kulon alszik a felesegetol,mivel indiai(ha jol tudom)ezert neki a testhomerseklete nagyobb,mint nekunk feher emberekkel es ok emiatt alszanak kulon,de attol BOLDOGOK! :) ne aggodj emiatt...ezzel csak egy peldat akartam mondani ;)...van ugy hogy nekem is jobban esik egyedul aludni,keresztbe aludni az agyon...ne is foglalkozz ilyesmivel :)
2010. febr. 4. 17:07
 20/22 A kérdező kommentje:
kiemelem, mert nagyon vegyes válaszokat adtam, és nem nyugodtam meg. lehet, hogy elszúrtuk?
2010. febr. 6. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!