Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól normális ott aludni a barátotoknál, szerintetek? 14/L
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 20:27
1/14 anonim válasza:
A normális definíciója relatív.
2/14 rozika10 válasza:
várj még 2 évet!!!légyszi!még fiatal vagy!
3/14 anonim válasza:
szerintem 18-19 évesen. akkor már elég érett, hogy el tudja dönteni mit akar, és nem azért ez a kor, mert nagykorú, hanem azért mert akkor már az ember képes tisztábban gondolkodni.
5/14 A kérdező kommentje:
Én csak ott szeretnék aludni, azt nem mondtam hogy megis akarom tenni .
2010. okt. 14. 20:35
6/14 anonim válasza:
Tessék máris a kefélésre gondolsz!
7/14 anonim válasza:
mit nem akarsz megtenni? nem főzöl neki reggel kávét? akkor mérges lesz :D
mellesleg, ha a szüleid megengedik, hogy ott aludj, akkor csak gratulálni tudok nekik...
8/14 anonim válasza:
17-18, de ha az én lányom ott aludna 14-évesen, akkor nagyon elégedetlen lennék a nevelésemmel.
9/14 anonim válasza:
Szerintem 16 éves kortól.
Bár ez is olyan dolog,hogy nem lehet rá általános szabályt alkotni.Több befolyásoló tényező van,legalábbis szerintem.
Pl.:mióta vagy együtt a fiúval,a szülők ismerik a fiút(illetve fiú szülei téged),milyen vagy(viselkedés,modor...) stb.
De pl. 14 évesen akkor sem engedném meg a lányomnak,hogy fiúnál aludjon,ha már hosszabb ideje együtt vannak (akár fél évnél is régebb óta) és jól ismerem a fiút.Egyszerűen akkor még korai lenne,szerintem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!