Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálok a párommal aludni. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok a párommal aludni. Ez normális?

Figyelt kérdés
Illetve nem csak vele, hanem eddig az összes barátommal. Nem szeretem, hogy nem tudok "szétterpeszkedni", olyan pózban aludni, ahogy nekem kényelmes, éjjel óvatosan kell kimásznom az ágyból, nehogy felébresszem stb. Sokkal kényelmesebb egyedül.
2011. jún. 19. 11:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában velem is ez van. Mi 2 éve vagyunk együtt, és mostanság egyre jobban irritál, hogy a feje/keze/lába az én hátamba áll, nem tudok felé fordulva aludni, mert idegesít a szuszogása:D Ilyenkor mindig átmegyek másik ágyba aludni.

Szeretem őt mindennél jobban, szóval biztos, hogy nem ezzel van a gond, de egyre jobban én is azt veszem észre, hogy nem tudok vele aludni. Pedig szegény sokszor mondja, hogy nem tudja hogyan csináljon már nekem nagyobb helyet, mert a falra felkenődve alszik így is:D:P

20L

2011. jún. 19. 11:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kényelmesebb egyedül. Hiába van hatalmas ágyunk, ő mindig hozzámbújik, aztán én kicsit arrébb, ő utánnam, végül már majd leesek az ágyról és ő szorosan mellettem, mikor a másik oldalon még elférne vagy 3 ember. Ráadásul a kutya is mindig ráfekszik a lábamra és úgy alszik. Hát igen, kényelmesebb lenne egyedül, de imádom őket, így megéri nyomorogni.
2011. jún. 19. 11:23
 3/15 anonim ***** válasza:
7%
Menj ki a kertbe sátorozni. Főleg télen élvezetes....biztosan a párodat is visszasírod...
2011. jún. 19. 11:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Fogod kapni az oltásokat,hogy nem szereted eléggé, mert "én imádom, ha hozzám bújik, ha átölel, ha szuszog mellettem..." stb.

De én egyetértek veled: kényelmesebb egyedül. Én is felébredek minden neszre, és nehezen alszom vissza.

Csak nem mindegy, hogy olyan párom van, mint a mostani, hogy igyekszik csendben lenni (és nem mellékesen nem horkol), vagy olyan, mint a régi, aki úgy hánykolódott, mint egy tank, és még neki állt feljebb.

Bármennyire is szereted a másikat, megkeserítheti az éjszakádat, ha neki más az alvási szokása. Max. jobban-kevésbé zavar, mert szereted őt és elfogadod.:)

2011. jún. 19. 11:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

érdekes, én is jobban szeretek egyedül aludni. Imádom, ha átölel, meg érzem a teste melegét, de nagyon forgolódós vagyok, és ezért mindig félek, hogy felébresztem, és akkor már attól nem tudok jól aludni. Meg a horkolást és hangos szuszogást nem is szeretem hallgatni.

Végülis jobb nem egyedül aludni, de ne aggódj, normális, hogy egyedül jobban szeretsz:)

2011. jún. 19. 11:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első hozzászólással egyet értek! Én is utáltam, hogy körbe járta az ágyat éjjel, olyan nyugtalanul aludt. Nekem is hol a hátamba volt a lába, hol rajtam, hulla fáradtan ébredtem. Egyszer felkeltem klotyó miatt, és nem tudtam visszafeküdni,mert keresztbe feküdt az ágyon, de még felkelteni se, hogy menjen arrébb, ekkor határoztam el, hogy külön ágyban alszom. Ő is örül neki, hogy külön alszunk
2011. jún. 19. 11:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

ne aggódj, nekünk külön hálószobának és fürdőszobánk van. Néha együtt alszunk, néha én megyek hozzá, néha őhozzám. Van,hogy szeretkezés után külön alszunk, de néha együtt. (és több mint 20év házasság után még kb minden másnap "meglátogatjuk" egymást)

Én a reggeli ébredés/fürsőszoba/öltözködés miatt is jobbnak tartom,marhára utálnám ha reggel valaki ott sertepeltélne.Én kómás vagyok az első órában.

A gyerekeink mondták amíg kicsik voltak a barátaiknak, hogy a mi szüleink nagyon szeretik egymást ezért külön laknak. Volt nagy értetlenség :) Jöttek az anyukák kérdezni, hogy mi a baj a házasságunkkal. Nagyon jókat nevettünk.

2011. jún. 19. 11:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is jobban szeretek egyedül aludni, egyrészt régi az ágy, és az én felemen hatalmas gödör van, ezért középen a legkényelmesebb, másrészt képtelen vagyok úgy aludni, hogy hozzámér valaki. Idegesít. Én szeretek lefekvés után fél-egy órát ébren lenni, gondolkodni (nem is tudok elaludni azonnal), ezért borzasztóan zavaró, ha a horkolását hallgatom fél órán át... szólok neki, hogy forduljon már oldalra, ne horkoljon, aztán elkezd félálomban vitatkozni velem és győzködni 10 percig, hogy ő pedig nem si horkolt. Reggel persze erre a mutatványára nem emlékszik, és ráfogja, hogy csak álmodtam :)

Szerencsére megértő, de úgy fordolódik, hogy falnak megyek tőle, imád elhemperegni, én meg azt imádom, ha szép egyenes a takaróm, fordulás közben felülök, megigazítom, majd alszom is tovább. Másképp nem érzem jól magam :) Tehát összességében jobb egyedül alvás szempontjából. De szeretem a páromat, 5 éve vagyunk együtt, és inkább együtt, mint külön, ha váalszthatnék. De örülök a heti 2-3 külön töltött éjszakának (amikor édesanyjához megy, bevásárolni neki, gyógyszereket, vigyázni rá, stb) A másik, mielőtt bárki ebbe belekötne: nem csaljuk a másikat, és ebben 100%-ig biztos vagyok. Nem azért alszunk külön pár éjszakát hetente. De végül is nekem mindegy, ki mit gondol :)

2011. jún. 19. 11:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én az másik táborba tartozok! :D

Én utálok egyedül aludni! Én imádom ha a párom hozzám bújik,és hogy hallom a szuszogását.:)

2011. jún. 19. 11:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből nem kell ügyet csinálni. Egyformán szeretek a párom mellett aludni, és egyedül. ALudj másik ágyban, ennyi:-)
2011. jún. 19. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!