Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól normális ott aludni a barátotoknál, szerintetek? 14/L
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 20:27
12/14 anonim válasza:
17
szerintem pont ideális. tasli 14 évesen még azért is könyörgni kellett, hogy a barátnőmnél aludhassak, nemhogy egy fiúnál. pedig csak 20 éves vagyok, nem volt az olyan régen. 14 éves taslinak, már bocs, semmi keresnivalója a pasijánál. tudom mit jelent ez a nem akarom megtenni duma...lehet, hogy így van, de ha az ember mellett ott alszik a pasija könnyen történik ez meg az. annyi időd van még. én 17 évesen vesztettem el és hiába szerettem a párom az első szex nem egy nagy dolog. sok tanulás kell. érettnek kell lenni hozzá. időd mint a tenger.
13/14 anonim válasza:
18 éves szerintem ideális,akkor már érettebb az ember mind a szexhez mind az élethez, tud felelősségteljesen gondolkodni, a szüleid helyében nem engedném hogy a barátodnál aludj, 14 évesen lásd be kislány vagy , éretlen, a tanulással kéne a foglalkoznod nem a pasikkal, így elkerülheted azt is hogy gyarapítsd azoknak a fiatalkorúaknak számát akik abortuszon estek át, bocs ha nyers voltam de már nagyon sok 11-14 éves írogat itt az oldalon hogy így szexel úgy szexel, ráadásul a nagyrésze nem is védekezik, nagyrészt a szülők felelőtlensége, de akkor is hidd el nem árt 4-5 évet várnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!