Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt minek lehet venni? Bov lent
Figyelt kérdés
Az egyik lsnybaratom akit mar egy fel eve ismerek tavaly oktoberben fulig szerelmes lettem.Csak egy picit halogattam a dolgot hogy jobban ismerjuk meg egynast de eredmenykent meg osszejjott a volt pasijaval.Azota is meg jo baratok vagyunk es mondta egy par alkalommal hogykedvel meg jofej vagyok meg vicces meg ilyenek.Es az a helyzet hogy ket hete furan viselkedik hol szeretne velem beszelni hol nem aztan rajottem hogy szakitot a csavoval.Es mivel most nallunk vakacio van gondoltam hogy elhivnam korizni.Tegnap megis beszeltuk minden franko volt de egyszer rakerdezet hogy randi lenne vagy nem.En meg zavaromban nem tudtam hogy mit irjak es azt irtam hogy az lenne de mivel meg egyut van a baratjaval akkor egy barati talak meg szorakozas.Erre azt irta hogy most szakitottak nemreg es hogy most nemigen szeretne senkivel se randizni meg ilyenek mert ki akarja heverne ezt az ugyet es hogy nekem se lenne most jo mert tobbet szeretnek mint o tollem.:S Akkor ez most jo vagy rossz vagy micsoda minek lehet venni.Kerlek irjatok sokan mert most tenyleg tanacstalam vagyok.Elore is kosz.15/F2010. febr. 3. 08:20
1/3 anonim válasza:
Te szerencsétleeen! Minden második szó hibàs. Nem tanultok írni???
2/3 A kérdező kommentje:
Jo a helyesirasi hibaimon kivul tudnal adni tanacsot?
2010. febr. 3. 10:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!