Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! általánosságba a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! általánosságba a pasik miért csalják meg a barátnőjüket akkor is ha szeretik?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 06:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
9 : 40 - sz.rlak le, nem kell a szanalmad.
2010. febr. 3. 10:51
 22/28 anonim ***** válasza:
Hát figyu eleve nem kavarunk olyan paival vagy nővel akinek van párja tisztességtelen és erkölcstelen. Jó h rajta is múlik de rajtad is. Nem szép beállni 2 ember közé
2010. febr. 3. 11:20
 23/28 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez a kérdésem igen csak kihozta az emberekből a mondani valót , de örülök neki... Hozzá teszem boldog párkapcsolatban élek a párommal immáron 1 éve és mindent megbeszélünk.. szerintem minden a megbeszélésen és a tiszteleten múlik.. Mindenkinek köszi a kommentet
2010. febr. 3. 14:04
 24/28 anonim ***** válasza:

Hmmm...eddig azt hittem Rousseau filozófus volt...jé, igazam van! Nahát!:D Meg régmúlt rendszer?:D:D:D Te se nyernél műveltségi vetélkedőn, mi?

Csak arra utaltam, hogy ő jelentette ki, hogy az ember alapvetően jó. Szerintem meg csak befolyásolható, formálható. Nem azt mondtam, hogy legyen valaki teljesen bizalmatlan másokkal szemben, de nem árt, ha tudsz kiskapukat. Túl nagyokat lehet csalódni emberekben.

2010. febr. 3. 20:53
 25/28 anonim ***** válasza:
Freud meg azt mondta, h az ember eredendően rossz. :S de ezt csak azért mondta, mert a 2 világháború között élt. :S
2010. febr. 3. 21:01
 26/28 anonim ***** válasza:

hát, ha valakit igazán szeretünk, nem kell más. egy.

és van egy jó példám erre. ugye ösztönösen vadászunk. de mi csak az ösztönt kapjuk. ha valaki pl az agressziót kapja ösztönül, akkor lehet belőle gyilkos. ez a legalsó szint. mert lehet belőle hentes, vagy sebész is...:) minden attól függ, hogyan használjuk. ösztön és tudat összjátéka.

2010. febr. 3. 22:50
 27/28 anonim ***** válasza:

"mert a pasik undoritoak. mindig a k.rvak kellenek nekik, még véletlenul sem az okos, értelmes, erkölcsös lanyok ( az erkölcsös alatt nem azt értem, h szűz marad a hazassagig, hanem h nem kefél mindenkivel, aki szembejön vele). 19, l"

kivételek vannak

2010. febr. 4. 13:27
 28/28 anonim válasza:
Ebben a világban senki nem akar "normális " férfi -női kapcsolatot hanem mindenki egyszerűen csak egy jót akar dugni . Legalábbis én ezt számtalanszor tapasztaltam.
2015. szept. 4. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!