Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! általánosságba a pasik miért csalják meg a barátnőjüket akkor is ha szeretik?
Hmmm...eddig azt hittem Rousseau filozófus volt...jé, igazam van! Nahát!:D Meg régmúlt rendszer?:D:D:D Te se nyernél műveltségi vetélkedőn, mi?
Csak arra utaltam, hogy ő jelentette ki, hogy az ember alapvetően jó. Szerintem meg csak befolyásolható, formálható. Nem azt mondtam, hogy legyen valaki teljesen bizalmatlan másokkal szemben, de nem árt, ha tudsz kiskapukat. Túl nagyokat lehet csalódni emberekben.
hát, ha valakit igazán szeretünk, nem kell más. egy.
és van egy jó példám erre. ugye ösztönösen vadászunk. de mi csak az ösztönt kapjuk. ha valaki pl az agressziót kapja ösztönül, akkor lehet belőle gyilkos. ez a legalsó szint. mert lehet belőle hentes, vagy sebész is...:) minden attól függ, hogyan használjuk. ösztön és tudat összjátéka.
"mert a pasik undoritoak. mindig a k.rvak kellenek nekik, még véletlenul sem az okos, értelmes, erkölcsös lanyok ( az erkölcsös alatt nem azt értem, h szűz marad a hazassagig, hanem h nem kefél mindenkivel, aki szembejön vele). 19, l"
kivételek vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!