Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! általánosságba a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! általánosságba a pasik miért csalják meg a barátnőjüket akkor is ha szeretik?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 06:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%
Én véleményem szerint megvetem azokat a nőket és férfiakat akik megcsalják a párrjukat. Egy utolsó erkölcstelen aki a másikat nem tiszteli és semmibe veszi az érzéseit. Sajnálom de ha valaki megcsalja a másikat az őnző és csak saját magát szereti nem a másikat. Az igaz szerelemné nincs megcsalás mert senki sem önző mind a ketten azt nézik, hogy a másiknak mi a jó. A férfiak sokszor ösztönre fogják de ez csak a felelőség alól való kibúvó, és persze rettentően gyerekek felelőtlenek. A lányok is megteszik nagyrészt azokat inkább nem éltetném olyan kifejezéssel amit gondolok róluk. De sokkal többre tartom azt a prostit aki az utcán álldogál a sarkon mertb ő legalább felválalja nem ugy mint ezek a csajok akik mindenkivel összefekszenek. Én 3 éve vagyok a párommal és öszinték hűségesek vagyunk egymáshoz.
2010. febr. 3. 08:32
 12/28 anonim ***** válasza:

"Azt bírom a legjobban,amikor egy pasi azt mondja,hogy ő megteheti hiszen férfi! Azt ha a barátnőjük is megcsalja az már megbocsájthatatlan bűn"

Aha, igazad van, és ennek pont a másik oldala az, hogy ha egy lány csal, akkor azért tette mert nem kapott szeretet, törődést, BLA BLA, de ha a pasi is megcsalja, az már megbocsáthatatlan bűn.

Úgyhogy oda vissza van ez a dolog. Csak te az egyik oldalt látod.

2010. febr. 3. 08:33
 13/28 anonim ***** válasza:
azért mert a lányok kezdenek ki másnak a pasijával, a pasik meg egyszerűen nem mondanak nem-et
2010. febr. 3. 08:33
 14/28 anonim ***** válasza:
53%
mert a pasik undoritoak. mindig a k.rvak kellenek nekik, még véletlenul sem az okos, értelmes, erkölcsös lanyok ( az erkölcsös alatt nem azt értem, h szűz marad a hazassagig, hanem h nem kefél mindenkivel, aki szembejön vele). 19, l
2010. febr. 3. 09:12
 15/28 anonim ***** válasza:
40%

ma 09:12

sz*r életed lehet, minden szánalmam a tiéd

2010. febr. 3. 09:40
 16/28 anonim ***** válasza:
A pasik is,és a csajok is pont ugyanazokért a problémákért csalják meg egymást,nincs olyan,h én ezért,te meg azért!A problémák meg nem beszéléséből fakadó elégedetlenség...!Illetve a kölcsönös tiszteletlenség,meg nem becsülés,mindig jobbra vágyakozás!Sok millió ember van körülöttünk,próbáljuk megtalálni azt az embert,aki a lelkünk másik fele,akinek nem féljük elmondani a legtitkosabb álmainkat,vágyainkat,aki tisztel Női/Férfi mivoltunkban,és akiért mindent megtennénk!Nem azon kell rágódni,h de Jancsinak jobb nője van,én is olyat akarok...Minden ember szép(itt nem az utolsó kocsmatöltelékekre gondolok),minden ember különleges,és egyszer mindenki életében eljön az,aki tökéletesnek látja majd!Legyünk egy kicsit nagyobb bizalommal egymás iránt,gondolkodjunk pozitívan és tanuljuk meg,mit jelent elégedettnek lenni azzal,amink van!
2010. febr. 3. 10:00
 17/28 anonim ***** válasza:
Soha senkiben nem lehet megbízni. Ennyi az egész. Nem számít, h fiú v lány. Az emberek alapvetően rosszindulatúak, önzők és azt hiszik, mindent megúszhatnak. Rousseau bekaphatja!:)
2010. febr. 3. 10:04
 18/28 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon szépen és bölcsen irtad.
2010. febr. 3. 10:05
 19/28 anonim ***** válasza:

ezt én sem értem. Én is kavartam egy pasival,akinek élettársa volt,tökre úgy tűnt h a pasi odavan értem aztán egyik nap benyögi h szereti a nőjét,meg nem hagyja el stb.

Hát vazze mondom akkor maradj vele köcsög :S :S

2010. febr. 3. 10:33
 20/28 anonim ***** válasza:

10.00 vok.

Amíg valaki úgy gondolja,h nincs olyan ember akiben meg lehet bízni,addig nem is talál olyan partnert,aki megbecsüli...!Ha bizalmatlan vagy,vissza is ezt kapod!Nem hiszem,h minden ember alapvetően rossz lenne,vagy netán önző!És az ember saját maga boldogtalanságért ne egy politikai személyt vagy egy régmúlt rendszert hibáztasson,hanem saját magát,mert így gondolkodik!Amíg valakinek ilyen negatív érzései vannak a társai felé,addig ne is várja,h ő pozitív dolgot fog visszakapni!Remélem,h hamarosan sokan rájönnek,h ha magukon változtatnak,akkor boldogabb életük lehetne....!Emberek,rövid az élet,minden egyes pillanatot ki kellene használni arra,h boldogok legyünk(3hónapja halt meg a legjobb barátnőm,és úgy vélem,Ő is biztos nagyon sok dolgot másképp tett volna,ha tudja,h nem sok van már) !Ne bántsuk folyton egymást,legyetek boldogok!!!!!!!!!!!!!!!!Ez a legfontosabb,ezért jöttünk a világra!

2010. febr. 3. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!