Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! általánosságba a pasik miért csalják meg a barátnőjüket akkor is ha szeretik?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 06:59
1/28 anonim válasza:
Gondolom miután kiderült azután mondta hogy szeret
lefordítom:
nézd sajnálom szeretlek------->húzz a f*szba büd*s p*csa
3/28 anonim válasza:
A nők miért hiszik azt hogy minden pasi egyforma?
4/28 anonim válasza:
Amiért a csajok is!
Vagy a csajok nem olyanok???
5/28 anonim válasza:
Azt bírom a legjobban,amikor egy pasi azt mondja,hogy ő megteheti hiszen férfi! Azt ha a barátnőjük is megcsalja az már megbocsájthatatlan bűn.Amugy azt mondják a pasik ösztön lények.Hát tapasztalataim alapján kezdem elhinni. :(
7/28 anonim válasza:
Túl fiatal.Azért.
Ha valakit igazán szeretsz akkor nem csalod meg történjen akármi is......
Mink 12 éve vagyunk eggyütt,várjuk a 2.babánkat. :)
8/28 anonim válasza:
Az előttem szólónak. Mi van akkor ha nem annyira fiatal ahogy azt te írtad. Erre amúgy kíváncsi vagyok én is. Mi van akkor amikor jóval előbb mondja, hogy szeret és mégis megcsalja a párját? Gondolom így is értette a kérdező.
9/28 anonim válasza:
én megcsaltam,mondjuk akkor még nem voltam vele együtt csak le volt fixálva az első randi ,de előtte buliztam és ott smároltam egy két csajjal,örömömre szolgált mert a végén csalatkoznom kellett a lányban 3hét után nagy szar kapcsolatunk befejeződött,egy igazi állszent kur.vával hozott össze a sors:(
10/28 anonim válasza:
Szerintem az még nem megcsalásnak számít ha még az első randi sem estél túl azzal a lánnyal.De igen vannak olyan lányok akik álszent.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!