Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet még valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet még valami? Ti voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
van egy srác akibe azt hiszem szerelmes lettem...a legjobb barátom már 1 éve ismerjük egymást de eddig nem éreztem többet barátságnál...most úgy gondolom hogy nem szabadna elrontani ezért minden szavamra figyelek nehogy rájöjjön...de ha meglátom meghülyülök össze-vissza beszélek vagy köszönök és továbbmegyek hogy ne kelljen vele beszélni!félek hogy ezzel fogom tönkretenni a barátságunkat,már csak msn-en tudok vele beszélni ott mindig 6szor átfogalmazom mielőtt elküldöm:Smit tegyek??
2010. febr. 2. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, könnyebb lesz utána
2010. febr. 2. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet... :) Elég kellemetlen szituáció! Az én helyzetem úgy alakult, hogy szerencsére eddig egy barátommal sem jöttem össze. Meg kell magyaráznod magadnak, hogy el kell felejtened, mint szerelmet. Nehéz lesz, főleg ha sokszor látod, de sikerülni fog. :)
2010. febr. 2. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkabb az az banjuk meg amit megtettunk mint azt amit nem!Mond el neki...igy csak kinzod magad...lehet o is erez irantad valamit de ha megsem es igaz barat akkor kikuszobolhetitek ezt a "problemat"...biztos melletted fog allni;)
2010. febr. 2. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm mindenkinek :)

az a baj hogy nagyon félek mert neki nagyon nagy elvárásai vannak+ válogatós, nagyon kevés barátnője volt de azok közelébe sem érek :S

2010. febr. 2. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Legyél vele őszinte, ha annyira szereted. És ne szégyelld azt, amit érzel! Én például örültem volna, ha egyik lány ismerősöm ilyennel jött volna, de csak akkor tették, amikor már késő volt.

Miből gondolod, hogy meglepetés lesz neki? :) Érezni, látni azt az emberen, ha szerelmes :) Biztos sejt már valamit.

2010. febr. 2. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem az van,hogy van 1 helyes srác akivel jóba vagyunk msn-en szoktunk dumálni.Előben köszönünk meg ienek.Azért ahoz képest mondhatnánk jóba vagyunk(enyhe túlzással).Én is félek neki elmondani mivel akk tuti nem irna rám és ez nekem fájna.Nemrég a bnőmnek irtam valamit róla és neki küldtem el azóta,mintha kerülne.Elég szar érzés és szerintem sejti.Ne hagyd hogy veled is ez történjen mondd el neki mit érzzel és ha igaz barát akkor a barátságotok tovább fog tartani.Hajrá
2010. febr. 3. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!