Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő kell, vagy hogy is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell, vagy hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Mikortól vagy úgy valakivel, hogy JÁRTOK?

Vagy csak utána ha megkérdezi, hogy pl. lennél e a barátnőm / barátom?

Mikortól mondjátok, hogy egy pár vagytok?

2010. febr. 2. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Háát.=D

Szerintem az elsö csok után.=D

És ha ez után nem vagy benne 100%ig biztos, akkor kérdezz rá.=)

És ha hülyének érzed magad, akkor vágd ki magad valamivel. Sok szerencsét.=D

2010. febr. 2. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi kb 1,5 hónapig ismerkedtünk és az első csók után megkérdezte a párom, hogy "ugye akkor mostmár járunk?"... Na mi innentől számoljuk :-)
2010. febr. 2. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Tiniknél általában úgy zajlik, hogy: "Járunk?" És akkor igen, vagy nem... :)

Ahogyan idősebb lesz az ember, ez megváltozik. Az ciki szerintem, hogy egy kb. 25 éves srác megkérdezi a csajtól: Figyi, járunk? :) Ez vicces lenne...

Mikortól mondjátok, hogy egy pár vagytok, ezt érzi az ember. Még ha nem is kérdezi meg konkrétan az egyik a másiktól, hogy leszel e a barátnőm vagy a barátom, akkor is az ember érzi, hogy most már kialakult közöttük a párkapcsolat. Az amikor egyre többet találkoztok, csókolóztok, egymás köreibe is elmentek, szeretkezés... Szóval ha még nincs is szó, de a tettekből érzi az ember. :)

2010. febr. 2. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen..ezt értem, és tudom, hogy pl. egy 19 éves srác nem fogja megkérdezni, hogy jártok?

csak ez a fura, hogy akkor pl. honnan számolja az ember, p. hogy 2 hónapos..

2010. febr. 2. 19:59
 5/7 A kérdező kommentje:

vagyis, hogy "járunk?"

elírtam..elnézést.

2010. febr. 2. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:

kedvesem 21, mi onnantól számoljuk, amikor először vállaltuk fel nyíltan, hogy "na akkor valami van"... :) az elején ugyanis annyira nem volt nyílt a dolog.

16/L

2010. febr. 2. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát sztem is az első csóktól számít. Minden eddigi barátommal onnantól számoltam h megvolt az első csók.
2010. febr. 2. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!