Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell, vagy hogy is van ez?
Mikortól vagy úgy valakivel, hogy JÁRTOK?
Vagy csak utána ha megkérdezi, hogy pl. lennél e a barátnőm / barátom?
Mikortól mondjátok, hogy egy pár vagytok?
Háát.=D
Szerintem az elsö csok után.=D
És ha ez után nem vagy benne 100%ig biztos, akkor kérdezz rá.=)
És ha hülyének érzed magad, akkor vágd ki magad valamivel. Sok szerencsét.=D
Tiniknél általában úgy zajlik, hogy: "Járunk?" És akkor igen, vagy nem... :)
Ahogyan idősebb lesz az ember, ez megváltozik. Az ciki szerintem, hogy egy kb. 25 éves srác megkérdezi a csajtól: Figyi, járunk? :) Ez vicces lenne...
Mikortól mondjátok, hogy egy pár vagytok, ezt érzi az ember. Még ha nem is kérdezi meg konkrétan az egyik a másiktól, hogy leszel e a barátnőm vagy a barátom, akkor is az ember érzi, hogy most már kialakult közöttük a párkapcsolat. Az amikor egyre többet találkoztok, csókolóztok, egymás köreibe is elmentek, szeretkezés... Szóval ha még nincs is szó, de a tettekből érzi az ember. :)
Igen..ezt értem, és tudom, hogy pl. egy 19 éves srác nem fogja megkérdezni, hogy jártok?
csak ez a fura, hogy akkor pl. honnan számolja az ember, p. hogy 2 hónapos..
vagyis, hogy "járunk?"
elírtam..elnézést.
kedvesem 21, mi onnantól számoljuk, amikor először vállaltuk fel nyíltan, hogy "na akkor valami van"... :) az elején ugyanis annyira nem volt nyílt a dolog.
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!