Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Sürgős.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ezt nemrég tettem fel.
Én már fiu létemre itt zokogok mint egy ovodás:((((( Már párszor bezséltünk telefonon és bnőm csak annyit mond h ez nekem olyan nagy probléma? meg h én gondolkodjak el h miken problémázok és röhögjem ki magam:( meghogy nyilván én tehetek mindenről, pedig mindent megadok neki, szeretem és szeretek a keedvébe járni. mégis engem hibáztat:((( segitség:(
1. vok végig olvastam
dobd a csajt, csak szórakozik veled
hát azt kellene hogy mondjam hogy szakits vele mert ez igy nem tul normális. de hát szereted, és pont most vagyok ugy hogy megint nemtudom úgy látni a dolgokat, hogy van még 1000 másik lány, mivel csak egy csak egy csak ő....... :( pedig mi össze se jöttünk még, jááj :S
szal most igyekszem meghátrálni hogy ne legyen mégrosszabb a visszatérés a talajra, neked meg csak azt tudom mondani hogy, előbbutóbb ennek már vége lesz, szakitanod kéne vele, vagy legalább szünet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!