Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves vagyok és már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok és már nem vagyok szűz. Mennyi idő után feküdjek le az új barátommal?

Figyelt kérdés
Most jöttem össze a barátommal. Szeretnék vele lefeküdni, de félek hogy k...nak( elnézést a kifejezésért) tartana és nem becsülne meg , ha már most lenne köztünk vmi.Szerintetek mennyi időt kellene várnom?
2008. aug. 17. 16:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

egyik ismerősöm fiú és 21éves a barátnője 20...és a fiú ki van akadva mert két hónapja járnak és még nem votl semmi annyi hogy megujjazta a lányt de a lány hozzá se ért még a fiúhoz semmilyen területen...azért két hónap az sok mert ebben a korban a kapcsolatot a szex köti össze a legjobban...igaz hogy én csak 16éves vagyok és még nem éltem olyan kapcsolatot..de szerintem egy 3hétig vársz és akkor biztosan nem fog k...nak tartani és mindketten kívánni fogjátok...előbb orális szex is elég később pedig már ahogy jól esik..valóban ne hamarkodd el hogy ne csak arra hajtson a fiú

sok sikert:)

2008. aug. 17. 16:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia, szerintem ha már nem vagy szüz akkor ne várj túl sokat vele. Amugy nem hiszem hogy kurvának nézne, hiszen már jártok és akkor teljesen normális, hogy meg kell tenni, egy kapcsolat kb. 30-40%-ban ezen alapszik.. Ha te sokat fogsz várni, ö majd nem birja és keres valami szexkapcsolatot, vagy legalább egyéjszakás kalandot.. Minden pasi egyforma, nekem elhiheted :) Sok sikert...

Morena

2008. aug. 17. 16:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem idő kérdése, ha úgy érzed h szereted és viszont szeret akkor... Egy a fontos...SOHA NE BÁND MEG AMIT TETTÉL!
2008. aug. 17. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az attol fugg hogy mennyire szereted ot s o is teged.ha szeretitek 1mast sztem nem tartana k***nak ha lefexel vele.amugy tudja hogy már nem vagy szűz?ha akarsz várj kb1-2 hónapot de nem kötelező.amikor te érzed hogy már készen állsz 1 uj kapcsolatra s 1 uj fiuval lefekudni akkor kell,nem az a lényeg hogy mennyit kell várj...
2008. aug. 17. 16:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy akkor kell megtennem, amikor úgy érzem itt az ideje. Csak még most jöttünk össze, mint ahogy írtam is és még nem vagyunk szerelmesek, pár nap után még nem lehet:) De nagyon szeretünk együtt lenni és kívánjuk egymást.
2008. aug. 17. 16:21
 6/12 anonim ***** válasza:

nem vagytok szerelmeseeek..??

hát a szerelem az vagy van, vagy nincs.

sztem nincs olyan, h összejövök x emberrel aztán majd megjön a szerelem..

vagy akkor te úgy mentél ebbe a kapcsolatba bele, h nem is ismerted a pasit?

mert ha meg ismerted, és még nem vagy belé szerelmes, hát sztem nem is leszel...

ez nekem olyan eröltetett dolog volt mindig is*-)

amúgy is, látod, ha szerelmes lennél a pasiba, nem fordulna meg a fejedben, h qvának fog tartani ha odaadod magad neki.

hát te tudod...

2008. aug. 17. 16:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Hmm.. hát azért köszönöm a választ. De sztem két ember úgy alapít kapcsolatot, hogy szimpatikusak egymásnak nagyon szeretnek együtt lenni és aztán kialakul az a kötődés, ami kell.És nem azt mondom hogy nem szeret, de sztem ha törődik velem és mindent megad, akkor nem vagyok hülye.. na mind1
2008. aug. 17. 16:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor feküdj le vele, amikor úgy érzed itt az ideje. Ha most kívánod, hát most. Én 16 évesen (nem voltam már szűz) egy hét után lefeküdtem a barátommal. És nem tartott kurvának. Hidd el, téged sem fog!:)
2008. aug. 17. 19:48
 9/12 A kérdező kommentje:
És utána együtt is maradtatok? gondolom:) Amugy is ezt szerintem ember válogatja, hogy mi sül ki a dologból. Előre sajnos nem lehet tudni:) na köszönöm a válaszokat.
2008. aug. 17. 20:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, fél éve vagyunk együtt, és szeretjük egymást most is nagyon. Szóval megbecsül, és még mindig kellek neki:)
2008. aug. 17. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!