Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és már nem vagyok szűz. Mennyi idő után feküdjek le az új barátommal?
egyik ismerősöm fiú és 21éves a barátnője 20...és a fiú ki van akadva mert két hónapja járnak és még nem votl semmi annyi hogy megujjazta a lányt de a lány hozzá se ért még a fiúhoz semmilyen területen...azért két hónap az sok mert ebben a korban a kapcsolatot a szex köti össze a legjobban...igaz hogy én csak 16éves vagyok és még nem éltem olyan kapcsolatot..de szerintem egy 3hétig vársz és akkor biztosan nem fog k...nak tartani és mindketten kívánni fogjátok...előbb orális szex is elég később pedig már ahogy jól esik..valóban ne hamarkodd el hogy ne csak arra hajtson a fiú
sok sikert:)
Szia, szerintem ha már nem vagy szüz akkor ne várj túl sokat vele. Amugy nem hiszem hogy kurvának nézne, hiszen már jártok és akkor teljesen normális, hogy meg kell tenni, egy kapcsolat kb. 30-40%-ban ezen alapszik.. Ha te sokat fogsz várni, ö majd nem birja és keres valami szexkapcsolatot, vagy legalább egyéjszakás kalandot.. Minden pasi egyforma, nekem elhiheted :) Sok sikert...
Morena
nem vagytok szerelmeseeek..??
hát a szerelem az vagy van, vagy nincs.
sztem nincs olyan, h összejövök x emberrel aztán majd megjön a szerelem..
vagy akkor te úgy mentél ebbe a kapcsolatba bele, h nem is ismerted a pasit?
mert ha meg ismerted, és még nem vagy belé szerelmes, hát sztem nem is leszel...
ez nekem olyan eröltetett dolog volt mindig is*-)
amúgy is, látod, ha szerelmes lennél a pasiba, nem fordulna meg a fejedben, h qvának fog tartani ha odaadod magad neki.
hát te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!