Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta egy veszekedéskor, hogy nem szereti a szájszagomat csak elviseli. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mosok fogat naponta 2szer, és néha többször is mert fogszabályzóm van. Azt mondja ha mosok fogat is olyan mert a gyomrombol jon, sokszor azé nem csókol meg mert érzi azt a szagot és ha vele szembe fekszem fullad meg tőle... Nekem ilyet senki nem mondott, a barátaim szóltak volna mert mindent megdumáltunk egymás hibáiról is szóltunk. A pasik eléggé buknak rám és élvezték a csókomat...

2014. dec. 15. 10:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én sosem érzem. Szerencsére barátaim szóltak érte, amikor kialakult.
2014. dec. 15. 11:06
 12/26 anonim ***** válasza:
Mikor tetted le a cigit?
2014. dec. 15. 11:07
 13/26 A kérdező kommentje:
Egy hónapja tettem le. És ő kb 4 hónapja tette le, azután nem birta elviselni.
2014. dec. 15. 11:09
 14/26 A kérdező kommentje:
És azt nem lehet helyrehozni?
2014. dec. 15. 11:11
 15/26 anonim ***** válasza:
De biztos.
2014. dec. 15. 11:26
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha refluxod lenne akkor a gyomorsav vissza is jönne ami elég kellemetlen égő érzést okoz a nyelőcső alsó részén. Ha ilyen tüneted van akkor vannak gyomorsav lekötő tabletták azokkal próbálkozz.

Ha nem érzel ilyen tüneteket, lehet az étkezés is az oka egyél olyan kajákat amiket könnyen bont a szervezet.

2014. dec. 15. 11:34
 17/26 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy csak úgy mondta, hogy valamivel megbántson, nem? mondjuk elég butaság lenne.. nincs rossz fogad? attól is lehet a szájszagod. érdemes lenne megvizsgáltatnod magad, ha nem csak a sértegetés miatt mondta a barátod.
2014. dec. 15. 11:36
 18/26 A kérdező kommentje:

Nem jön vissza a gyomorsavam sose volt ilyen problémám. Fura, mert épp neki vannak ilyen panaszai.

Nincs lyukas fogam és ha volt is mindig rögtön elmentem dokihoz, egyébként is másfél hónaponta járok a fogszabályzó miatt.

Talnán csak a kémia nem működik már, mindjárt 4 éve vagyunk együtt és ezt egy éve érzi...

2014. dec. 15. 11:42
 19/26 anonim ***** válasza:

Egyél petrezselymet-komolyan mondom!Elveszi a szájszagot. Sajnos van olyan, hogy nem érzed magadon!

Mondjuk én mindig érzem a szájszagomat, és teszek ellene.

Nem tudom lehet-e rágózni fogszabályzóval,de ha nem lehet,akkor mentolos cukorkát szopogass gyakran! Van olyan is,ami direkt erre való,illetve vitaminok vannak benne stb.

Egyél több zöldséget,gyümölcsöt,ez is segít! Plusz hiába mosol fogat,és öblítesz rendszeresen,ha tiszta lepedékes a nyelved,akkor onnan is jöhet a szag.Zöld teát tudnám még ajánlani, hogy belülről is kicsit tisztítsd a szervezeted!

(nekem bár nem volt szájszagom,de pl pattanásom volt egy rossz fog miatt!és 2 doki sem vette észre,pedig én tudtam,h bitos fog probléma!ha tudsz,menj el másik orvoshoz megnézetni a fogaid, lehet egy panoráma röntgen sem ártana!)...

2014. dec. 15. 12:01
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat
2014. dec. 15. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!