Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktátok egymást ütlegelni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktátok egymást ütlegelni? Pl: veszekedéskor?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 22:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
dehogy!! Még veszekedni sem szoktunk
2009. márc. 31. 22:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

veszekedéskor nem, sosem ütött meg és én sem :)

de úgy játékból már párszor betaláltunk egymásnak.. :D

2009. márc. 31. 22:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok állat...Azért van szám, hogy kommunikációval oldjam meg a problémát, nem verekedéssel.
2009. márc. 31. 22:36
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
egyszer csaptam meg a baratnomet mert mar annyira felhuzott es en is ot h mar nem birtunk egymassal ezutan kisebb verekedes lett en hagytam magamot inkabb csak vedekeztem minthogy utottem volna. Masnap reggel a szobaba hozta a reggelit es megkoszonte h "megverhetett"
2009. márc. 31. 22:39
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Barátnőm, ha már végleg nem tud észérveket fölhozni és közlöm vele, hogy a szokásos "azért, mert, csak" nem ér, akkor elkezd bökdösni. De hegyesek az ujjai, pedig rövid a körme!

Amúgy meg csak szex közben néha kicsit. :P

2009. márc. 31. 22:44
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
mi foleg regebb poenbol rengeteget verekedtunk. jo erosen. de poenbol. mikor veszekedtunk es nekifogtunk kicsit verekedni annak sose lett jo vege. mas az amikor rossz indulattal utsz meg vkit. sokkal jobban faJ. ugyh le is szoktunk rola. ritka az, max megbokjuk 1mast olyankor de semmi durva. abbol csak megnagyobb cirkusz lenne :-|
2009. márc. 31. 22:49
 7/15 anonim válasza:
73%
Ütlegelniiii??!! Szerintem ahol ütlegelés van, ott nagyon alacsony lehet az intelligenciaszint... szerintem...
2009. márc. 31. 23:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

soha nem ütném meg a barátnőmet!

igaz ő egyszer adott egy elég kemény pofont, bár azt asszem meg is érdemeltem:)...

2009. márc. 31. 23:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én még 1x-sem ütöttem meg egyik barátnőmet se, mondjuk olyan szokott lenni hogy néha gyengén rácsapok a fenekére ha már nagyon nem bír magával. :P De úgy durvábban soha de soha nem fogok megütni 1 nőt se. Mostani barátnőm szokott néha adni 1-2 gyengéd pofont ha valami hülyeséget csinálok.:D Veszekedésről meg annyit hogy utálok veszekedni és olyankor magára szoktam hagyni had gondolkozzon, de a jelenlegi barátnőmmel még soha nem veszekedtünk.:)
2009. márc. 31. 23:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha én felhuzom magam akkor nagyon besértődök és ugy intézem hogy az 5 méter távolság meglegyen közöttünk (nme azért mert megverne vagy én verném őt hanem mert ugy hatásosabb a duzzogás hogy nem engedem magam kiengesztelni xD) amugy meg lökdösni szoktam csak de nem erősen , de ezt csak játékból . 17/L
2009. márc. 31. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!