Mitől lehet, hogy a barátnőm veszekedéskor kikelt magából elkezdett rángatni, nagyon szaporán lélegzett majd összeesett és a rángatásra egyáltalán nem emlékezett?
Családi háttere nagyon rossz, szinte naponta leszidják a szülei olyan dolgok miatt amiről nem ő tehet ( tipikus rossz szülők)egyszóval elég stresszes mindennapjai vannak. És ez a mostani vitánk után miután megrángatott engem amit eddig sosem tett, én sem bántottam még sosem őt, miután elesett ( nem vesztette eszméletét)remegett az idegességtől, Nem emlékezett semmire abból, hogy engem rángatott volna, utolsó emléke az, hogy veszekszünk és hogy elesik.
Hihetetlenül meglepődött mikor mutattam a kezemen a rángatásának a nyomát és láttam a szemében , hogy ez neki új információ.
Pszihológushoz érdemes lenne elmennie?
Apró dolgon kb azon , hogy ki hogy válaszolt, egyértelműen nem a vita miatt sőt nem is velem volt baja, csak így kijött rajta :/ és ez hogy nem emlékezett rá ez eléggé megijesztette mindkettőnket.
Sajnos még legalább fél évig otthon fog élni mert még annyi kell , hogy egyetemre mehessen, addig valahogy ki kéne bekkelni :/
Mindenféleképpen ki kellene szakítani az otthoni környezetből.
Utána jöhet az orvosi segítség is
Amennyibe egy jó pszichológus kerül, annyiból már el lehetne menni albérletbe, ami szerintem sokkal hasznosabb lenne. Meg vagyok győződve róla, hogy havi 8 óra beszélgetéssel nem lehet helyrehozni havi 700 óra terrort, már amennyiben tényleg olyan rosszak a szülők.
Ha el akar menni orvoshoz vagy pszichológushoz, akkor persze támogasd ebben, de nem hinném, hogy ez önmagában meg tudná oldani a problémáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!