Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Kaptatok már pofont a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kaptatok már pofont a barátnőitektől veszekedéskor? Mit éreztetek olyankor? Kort is kérek

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 14:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Eddig mindig sikerült elhajolnom
2013. ápr. 3. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Kinga gépsonka szagot
2013. ápr. 3. 14:30
 3/12 anonim válasza:
45%
Jól esett! Imádom ha egy nő megaláz! 28év f
2013. ápr. 3. 14:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem,és szerintem jobb is,ha senki se tesz próbára...

Nem szeretném,ha valaki ilyesmit akarna csinálni velem.

2013. ápr. 3. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

poénból nincs vele bajom.

Mondjuk veszekedésből adódót még nem kaptam. Bár az biztos, hogyha egyszer ok nélkül kapnék egyet, mert mondjuk valaki tele beszélte a fejét, vagy félreért valamit, többet nem állnék vele szóba.

2013. ápr. 3. 14:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem,hanem hogy szánalmasnak találtátok a csajt,vagy rosszul esett,hogy ezt tette...
2013. ápr. 3. 14:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Kb. azt éreztem, mint Luke Skywalker a Star Wars 6-ban :D ("sújts le rám fiam")egy kis felkúszó hangszínt a fejemben, ahogy száll el felé az agyam, mint mikor a teavíz fő :) Én ezt éreztem, aztán gyorsan elmentem rágyújtani és kukákat szétrúgni, hogy nehogy visszaadjam. :) 23 voltam akkor
2013. ápr. 3. 14:39
 8/12 Dogmatix91 ***** válasza:
100%
Én kaptam már pofont, egyből felment bennem a pumpa, persze vissza nem lehet ütni, ha meg kicsit erősebben nyúl utána oda az ember akkor sírás a vége és te vagy a köcsög paraszt. A legszarabb az egészben az volt, hogy nem neki volt igaza. Szánalmasnak tartom az ilyen viselkedést, leginkább egy undorító féreghez tudnám hasonlítani az ilyen nőt (természetesen már nem vagyunk együtt). Ha lett volna rá oka akkor azt mondom oké, megérdemeltem, de nem volt.
2013. ápr. 3. 14:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer megpofoztam a barátom hirtelen felindulásból szimplán mert nem hittem neki. Egy pár órára rá kiderült, hogy igazat mondott és nagyon bűntudatom lett. Megfogadtam, hogy többet sosem cselekszem indulatból és aztán következett az engesztelés :) szerencsére elnéző volt és megoldódott a helyzet
2013. ápr. 3. 14:48
 10/12 anonim ***** válasza:

En mar kaptam baratnömtöl tökönrugast, hasast, leterdelest, könyökölest, kiszurtak a szememet, bele a hatamba, orrbavagast es meg sorolhatnam. De jo sokat vissza is adtam am!

Amugy fajdlamat ereztem, föleg a tökönrugasnal.

Hat igen, a szex veszelyes sport, mert mindig akadnak eltevedt kezek labak föleg egy gyors pozvaltasnal.

27F

2013. ápr. 3. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!