Mikor akár a szülôkkel akár a testvérrel vagy bármilyen rokonnal veszekedtek hogy reagáltok? bele mentek a vitába?rá hagyjátok? volt már hogy durva vége lett egy ilyen "ráhagyásos" módszernek?
2012. nov. 13. 18:40
1/10 anonim válasza:
Ha fontos dologról van szó, akkor igen. Az értelmetlen vitákat kerülöm.
2012. nov. 13. 18:42
2/10 anonim válasza:
Mindig elmondom őszintén a véleményem.
Vagy ha pl. senkinek nincs igaza akkor rájuk hagyom.
Én azt vallom attól, hogy egy család vagyunk mindenki külön álló személy saját problémákkal amit mindenki oldjon meg és ne szoljon a másik életébe bele. E szerint is élek igyhát nem igazán van olyan helyzet amikor veszekednem kellene.
2012. nov. 13. 18:44
3/10 anonim válasza:
Még nem veszekedtem a testvéreimmel, nagyon béketürõ vagyok és rájuk hagyom.Viszont nem jó, mert én maradok mindig alul.
2012. nov. 13. 18:49
4/10 anonim válasza:
Attól függ. Hülyékkel elvből nem vitatkozom.
Aki kommunikál, azt sem akarom mindenáron meggyőzni.
2012. nov. 13. 18:54
5/10 anonim válasza:
Mivel a legtöbb rokonom hajthatatlan, makacs és hülye, általában rájuk hagyomk az egészet. Ha valami nagyon csípi a csőrőm, nyugodtan közlöm a véleményem, aztán elvonulok.
2012. nov. 13. 19:02
6/10 anonim válasza:
Még nem fordult velem elő, hogy veszekedjek bárkivel is. Igaz, velem már ordítoztak sokan, de előbb-utóbb belefáradnak, megnyugszanak és akkor érdemes a problémákat megbeszélni.:) Volt kollégám, hogy kifulladásig ordított velem. Mikor már nem birta szusszal, kedvesen megkérdeztem, nekem beszélt-e, mert ha igen, mondja el mégegyszer, mert nem rá figyeltem.:))
2012. nov. 13. 19:04
7/10 anonim válasza:
Első vagyok!
Úgy értettem, hogy akkor megyek bele a vitába, ha fontos dologról van szó. De ez nem azt jelenti, hogy leordítjuk egymás fejét:D
2012. nov. 13. 19:06
8/10 anonim válasza:
Apámat kerülöm úgy,ahogy van,mert ő nagyon értelmetlen dolgokon kapja fel a vizet.Anyámat viszont leoltom,meg mindenki mást is,aki bántani akar.A néném még egy nehéz eset,mert az képes nekem jönni,ha eldurran az agya.A néném egy ÁLLAT.Vele inkább nem vitatkozok.Már voltak összeveszéseink és az a durva,hogy mindketten olyanok vagyunk,hogy csak a miénk lehet az utolsó szó,ezért ha nem lép közbe a mamám,akkor ki tudja,meddig fajult volna a szócsata.
2012. nov. 13. 23:00
9/10 anonim válasza:
Apámmal úgy elfajultak a dolgok hogy már lassan 6 éve nem beszélünk/találkozunk.Elváltak a szüleim,szóval nem kell egymást kerülgetnünk.
Én legszívesebben összetörném a tükröt vagy akármilyen tárgyat,de nem teszem soha,mindig megnyugszom és én kérek bocsánatot.
2012. nov. 13. 23:16
10/10 Bajer válasza:
Kivétel nélkül mindig ráhagyom a másik félre. Meg se szólalok. Így 1 perc alatt vége bármilyen vitának. Nem érzem alulmaradásnak, hiszen ő mintha a falnak beszélt volna. Max. annyit tudok hozzáfűzni, hogy "szomjas vagyok, pezsgőt innék"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!