Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűrű vásárlás, hogy mérjem le, hogy mekkora az ujja?
Figyelt kérdés
Valentín-napra akarok gyűrűt adni a barátnőmnek. Az az egy gond, hogy nemtudom biztosan, hogy jó-e rá a gyűrű? Nemhord gyűrűt mert nem átlagosak az ujja, de hordana ha lenne ami pont jó.2010. febr. 1. 18:01
11/14 anonim válasza:
lehet hülye dolog :D de aludjatok együtt és mérd le az ujját :D:D vagy szerezz valahonnan gyűrűt és ahoz képest nézd me hogy nagyobbat vagy kisebbet veszel neki:D
12/14 anonim válasza:
Nekem kicsik és vékonyak az ujjaim, én sem találok magamnak olyant, amilyen jó lenne, mert mindegyik nagy, ezért olyant veszek amit le lehet kicsinyíteni. Szóval vedd meg szerintem tippre és ha nagy lesz, akkor barátnőd visszamegy és lekicsinyítteti. De nem mindegyik gyűrűt lehet, azt kérdezd meg ott.(pl ilyen nagy köves gyűrűket asszem nem lehet stb.)
13/14 anonim válasza:
ha nagyot is veszel nem gáz...400 ftért lekicsinyitik
14/14 anonim válasza:
az én barátom elég kreatív volt:D
neki van 5 gyűrűje és csomószor poénból próbálgatom az én ujjaimon és ezt ő nagyon szépen megfigyelte:D
és tudta h pl a kisujján lévő gyűrű pont jó a gyűrűsujjamra:D
elment a boltba és ahhoz hasonló méretbe vett egy nagyon szép gyűrűt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!