Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrátor vásárlás. Feleségemnek szeretnék vibrátort ajándékozni. Lányok válaszát várom, ki melyiknek örülne jobban? (és miért? ) Köszönöm.
Figyelt kérdés
Amiket kinéztem;
Lelo-Elise: [link]
Lelo-Lily: [link]
Lelo-Liv: [link]
JimmyJane-Form3: [link]
2010. dec. 9. 17:18
2/8 anonim válasza:
Mik vannak? :-)
Komolyan mondom még dísznek is tökéletesek.
4/8 Beatrix17 válasza:
Inkább menj el a nyugatinál lévő sexshop ba,és ott válassz!Méretben,szinben,fazonban igen nagy a választék!Az eladók jó fejek,segitőkészek:)
5/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy lesznek primitivek is.
De mindegy igy kerek a világ.
Tényleg lányok véleményét várom.
Van itt két teszt.
Az elsőben: "Szereted azt a pillanatot, amikor a beléd élvezés alatt a pasid pénisze megfeszül, és lüktetve távozik az ondó? Na, ezt az érzést szorozd be tízzel, ráadásul nem csak pár másodpercig, hanem órákig élvezheted. "
Szerintem ez tetszene neki.
Vélemény?
2010. dec. 9. 17:39
6/8 kisnita válasza:
Te tényleg több 10 ezer Ft-ot kiadnál egy ilyen kis műanyag darabara??? Már bocs h. megkérdezem, de minek kell a FELSÉGEDNEK vibrátor??? És most nem szemétkedésből kérdezem...
8/8 A kérdező kommentje:
Lányok!
Egyéb ötlet, javaslat, vélemény.
2010. dec. 14. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!